Képviselő: Maffiarendszerben működik az Országos Cigány Önkormányzat

2016. május 18. 14:42

Maffiarendszerben működik az Országos Cigány Önkormányzat (ÖRO) Vajda László, a Lungo Drom képviselője szerint. A képviselő szerdai sajtótájékoztatóján kifejtette: nem érti, miért bízik meg a miniszterelnök Farkas Flórián miniszteri biztosban, aki szerinte az ÖRO valódi irányítója, hiszen a politikus az utóbbi időben több „őszödi beszéddel” tette magát hiteltelenné.

2016. május 18. 14:42

Vajda László (Lungo Drom) szerdán budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy az ORÖ az adósságai rendezésére nem fordít pénzt, de tudomásuk szerint nemrégiben negyvenmillió forintot osztottak szét képviselők között azért, hogy a jelenlegi vezetést támogassák. Ha nincsenek megfizetve, akkor ezek a képviselők nem maradnak Balogh János (Magyarországi Cigányok Országos Fóruma - MCF) jelenlegi ORÖ-elnök és Farkas Flórián mellett  mondta, hozzátéve: Balogh Jánost Farkas Flórián javaslatára választották az ORÖ élére, és ő végrehajtja a neki adott utasításokat.

Vajda László kitért arra is, nem értik, hogy Orbán Viktor miniszterelnök miért bízik még Farkas Flóriánban, hiszen az elmúlt időszakban több „őszödi beszéde” is nyilvánosságra került a miniszterelnöki biztosnak. Lakatos Oszkár (Lungo Drom) képviselő szerint Farkas Flórián bűnszervezetként működteti az ORÖ mellett a foglalkoztatási szövetkezetet, a Lungo Dromot és az Oktatási és Továbbképzési Központ Alapítványt (OTKA) is. Úgy fogalmazott: a kormánynak be kellene fejeznie a Farkas Flórián által irányított szervezetek támogatását, hiszen látszik, hogy az ezeknek juttatott pénzek eltűnnek.

 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2016. május 19. 09:23
Az önkormányzatisághoz még nem nőttek fel.
Energetikus
2016. május 18. 17:43
volt egy Flórián a Fradiban ... - és volt egy Farkas a Vasasban ... - és még sok cigány volt, akik tudtak is valamit, szerette öket a nemzet ...
Mindjárt
2016. május 18. 17:28
"nem érti, miért bízik meg a miniszterelnök Farkas Flórián miniszteri biztosban" ezt kérdezni kell?
kukagyerek
2016. május 18. 17:26
"Maffiarendszerben működik az Országos Cigány Önkormányzat" ....... A fidesz leányvállalata. (És orbánc rejtett erőtartaléka.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!