Indul Vajnáék filmcsatornája

2016. július 11. 14:02

Reklámmentes esti filmekkel indul hétfőn este a TV2 Csoport új filmcsatornája, a Mozi+, méghozzá a korábbi PRO4 helyén.

2016. július 11. 14:02

Hétfő este indul a Mozi+, a TV2 Csoport filmcsatornája; ez a médiaház portfólió-fejlesztésének első lépése - áll a társaságnak az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében. A közlés szerint a teljes családot megcélzó, a PRO4 helyén jelentkező csatorna tévépremierekkel és közönségkedvenc filmekkel kínál szórakozást, az indulás hetében megszakítás nélkül láthatják a nézők a 21 órai filmeket. 

A társaság kábelportfóliójának programigazgatója május közepén, a Media Hungary konferencián jelentette be, hogy nagyszabású portfóliófejlesztésbe kezd a TV2 Csoport, ennek első eleme a Mozi+ megjelenése a piacon.

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ivette33
2016. december 13. 16:27
hitelt? így hívják Fideszéknél, ha törvénymódosítás kell ahhoz, hogy magyar kis- és közepes vállalkozások pénzét oda lehessen adni Vajnának, hogy propaganda-tévét csináljon a Fidesznek (amit nyilván nem fog visszafizetni, ha bukik a Fidesz majd nyilván emigrál az öreg Panamába, vagy valami hasonló helyre)
pollip
2016. december 13. 16:27
Hitelt vett fel. Más kérdés, hogy kivitte a céget a románokhoz, ezt tényleg nem kellett volna. A hitelt illetően nem rakok ide millió linket, könnyű megtalálni mindenféle oldal cikkét.
pollip
2016. december 13. 16:26
Hitelt vett fel. Vissza fogja fizetni annak rendje és módja szerint. Csak azért írtam, hogy a tények is számítsanak egy kicsit:-)
valmue2,5
2016. december 13. 16:26
Nem.Egy fideszhívő zsidóról készült maffia filmmel indul.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!