Plüssmackógyűjtemény Guiness-rekordját ünnepelte Tállai

2016. szeptember 26. 08:17

Nem mindennapi rendezvényen vett részt a hétvégén Tállai András, az NGM adóügyekért felelős államtitkára Harsányban: a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településen ugyanis egy plüssmackó-gyűjtemény Guinness-rekordját ünnepelték.

2016. szeptember 26. 08:17

Egy plüssmackó a belépő a harsányi Mackó Mama Kuckójába, amely tavaly decemberben nyitotta meg kapuit a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településen. Most hétvégén pedig azt ünnepelték meg egész napos jótékonysági rendezvénnyel, hogy a gyűjtemény a Guiness-rekordok közé is bekerült. Ezen az ünnepségen vett részt Tállai András, az NGM adóügyekért felelős államtitkára. Az államtitkár képeiből válogattunk.

Az utolsó képen Tállai (balközép) a gyűjtemény gazdájával, Arnóczki Istvánné Valival (balszél), Harsány polgármesterével, Szabó Gergellyel (jobbszél), illetve Barna „Kiscsécs Roma Hercege” Barnabás (jobbközép) mulatós zenésszel pózolt, akitől alant közlünk egy nótát.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noMores
2016. szeptember 26. 21:12
A diszperzites vödröt erről a csávóról mintázták.
Gombóc XVI. Artúr
2016. szeptember 26. 17:14
A plüss mackók is nyilván "nem"-el szavaznának a hétvégén ha elmehetnének szavazni, hiszen veszélyben az otthonuk! Remélem erről is beszélt az államtitkár úr!!
koronaszepe
2016. szeptember 26. 11:54
Ez akkora giccs, hogy muszàj volt lájkolni...
files32
2016. szeptember 26. 11:50
Tállai nem mackó, inkább cuki disznó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!