Volner: Simicska Lajosnak nagyon is igaza volt

2016. szeptember 30. 12:56

Megzsarolta egy ismert kormányközeli vállalkozó – állítja a Jobbik frakcióvezetője, aki ennek kapcsán úgy fogalmazott: Simicskának igaza volt, „ezek tényleg g*cik”.

2016. szeptember 30. 12:56

Volner János állítása szerint megzsarolta őt egy ismert kormányközeli vállalkozó. A Jobbik frakcióvezetője arról számolt be, hogy azt ajánlották neki: fejezze be a politizálást, búcsúzóul pedig feketítse be Vona Gábor pártelnököt, ellenkező esetben a hatóságok rá fognak szállni korábbi cégügyei miatt.

A jobbikos politikus a Hír TV-ben elmondta: „Meg kell nézni, mi fog történni velem a jövő héten. Ha tényleg elkezdődik a NAV-os eljárás, akkor bebizonyosodik, hogy az Orbán-kormány kézzel vezérli az igazságszolgáltatást, és ez a kézzel vezérelt igazságszolgáltatás ha akar, elejt egy ügyet, ha akar, megcsinálja az ügyet, és bárkire bármit ráhúz”.

Volner szabadkozva azt is mondta, bár nem szokott ilyen durván fogalmazni, ezért elnézést is kér érte, de „Simicska Lajosnak nagyon is igaza volt, ezek tényleg g*cik” – fogalmazott.

Összesen 148 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Napimigráns
2016. október 01. 21:21
MrStokes "a rekettyésre futja neki." Bezzeg matolcsy annyira gavallér, hogy havi 1.5 milliót, és még külön pénzeket is fizetett a szajhájának! A osztály nélküli osztályvezetp Zitájának. Ja hogy az a te adódból ment? Volner kér elnézést.
Napimigráns
2016. október 01. 21:18
csurcsányi Kicsit kevsebb, mint ami az összes titkárnőjét székú.ó dajcs-nemfűr tompikával megesett mindenkor.
Napimigráns
2016. október 01. 21:17
simicska már csak jobban tudja, hogy ezek gec.k, hiszen többet aludt 1 szobában orbánnal mint a saját apja.
csurcsányi
2016. október 01. 20:30
Volner! Mi volt a susnyásban arról beszélj már!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!