Szétszpemmelnék Orbánt Gyurcsányék

2016. október 04. 15:03

Gyurcsány Ferenc pártja kedden elindította levélküldő oldalát, amely segítségével egy e-mailben bárki felszólíthatja Orbán Viktort a lemondásra.

2016. október 04. 15:03

A Demokratikus Koalíció kedden elindította levélküldő oldalát, amely segítségével bárki felszólíthatja Orbán Viktort a lemondásra. A levélküldő oldal a DK honlapjáról érhető el, és meglehetősen egyszerű a felépítése, egy e-mail címet és ellenőrző kódot kell csak megadni, magát az Orbánnak címzett levelet csak külön kattintásra mutatják meg.

„Orbán Viktor vasárnap a saját ügyében, a saját kezdeményezésére, a saját szabályai szerint lebonyolított népszavazáson bukott el; a magyarok nem Brüsszelnek, hanem Orbánnak üzentek. A miniszterelnöknek egy ilyen egyértelmű vereség után egy normális országban már vasárnap este le kellett volna mondania, Orbán azonban láthatóan nem értette meg az üzenetet” – indokolja a párt a Mandinernek küldött sajtóközleményében, miért indította el új levelezős szolgáltatását.

Összesen 176 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
peninsulavaldes
2016. október 05. 10:14
na ettől tuti lemond
Hóvirágcsempész
2016. október 05. 08:59
Nevetséges és szomorú. Szerencsétlen TGM ujságos.stand borogatásokra való felhívásai jutnak eszembe róla.
SwordFish
2016. október 05. 08:49
És ezek az "európai erők"? >:-D Muhahahaha! >:-DD
Peter8811
2016. október 05. 07:25
Hülye Bukovics! 2002-ben hoztatok MSZP/SZDSZ egy törvényt ami kimondja közüzem tevékenységének megzavarása nem bűncselekménynek, hanem terrorcselekménynek számít. idetartozik: Vízművek, Elektromos művek, Rádió,Televízió, Internet szolgáltatás, Gázművek, és Tömegközlekedés, Mától papírotok van arról, hogy terroristák vagytok! Erre meg a zacskódra varrjál gombot!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!