„Elfogadtam, hogy nem vagyok olimpiai bajnok”

2016. november 23. 20:09

Gyárfás Tamással folytatott harcáról, a férjt ért kritikákról, valamit jövőbeli terveiről is mesélt Hosszú Katinka D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában.

2016. november 23. 20:09

„Nagyon hosszú volt ez az út. Elfogadtam, hogy nem leszek olimpiai bajnok” – mondta Hosszú Katinka D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában. Az úszónő szerint ez a beletörődés segíthette Rióban a győzelemhez, hiszen nem érezte a nyomást.

A sportoló elmondta: nagyon elszomorítja, amikor férjét és edzőjét, Shane Tusupot bántják, ugyanakkor meg sem fordult a fejében, hogy versenyzőként ne Magyarországot képviselje.

Gyárfás Tamással folytatott harcáról csak nagyon szűkszavúan nyilatkozott. Szerinte amit üzenni szeretett volna, azt a közleményben meg is fogalmazta. Ugyanakkor tudja, hogy annak, amit mond, súlya van.

Mikor D. Tóth Kriszta megkérdezte tőle, mi fog történni, miután Gyárfás Tamás kijelentette: nem mond le, Hosszú Katinka mosolyogva annyit felelt: „azt majd meglátjuk”.

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korty
2016. november 24. 22:51
Katinka nagyszerű csaj, jól megfingatja a fidesz-komcsikat. Öröm nézni, hogy nyígnak a vak fideszesek.
Mindjárt
2016. november 24. 17:34
Szégyenkezem a hazai magyarok Katinka ellenes mocskolásáért. Ezt egy hitvány dolog. Majdnem olyan hitvány dolog, hogy még a mai napig is csak kommunista kormányokat vagytok képesek elfogadni . Hitvány és szánalmas dolog és sajnos egy tipikus hungarikum mert ezt egy másik épnél se látható. Nem tudtok eleget nyalni azoknak a magyar származású sportolóknak akik magasan tesznek a magyarokra. Kiváló példa Monica Seles aki magasan tesz a magyarokra de akiből minden áron magyart akartok csinálni. Monica először jugoszlávnak tartotta magát, most meg amerikainak de olyan kétségbeesetten akartok magyart csinálni belőle, hogy az borzalom. Itt van ez a csodálatos magyar lány, Hoszú Katinka aki nem csak egy világszerte elismert úszóbajnok és aki rengeteg dicsőséget hozott hazánknak és akinek gyönyörű magyar szíve van. Ti ezt a lányt mocskoljátok. Kik vagytok ti? Mi történt veletek a kádár években? Annyira elrohadtatok, hogy csak szégyenkezni tudok miattatok pedig volt egy idő amikor olyan nagyon büszke voltam a magyar emberekre, hogy azt el se lehet mondani.
Mindjárt
2016. november 24. 17:18
Tusup 2012 óta Katinka edzője. 2013-ban házasodtak meg. Katinka szárnyalása itt kezdődött. Nem tudom mikor tudta meg Katinka, hogy kiss lászló egy olyan szexuális ragadozó akit csoportos neki erőszakért ítéltek el. Becslésem szerint 2016 januárjában már tudta amikor a neki felajánlott szerződést eltépte. Akkor már tudnia kellett, hogy az úszószövetség többi nagykutyái is tudtak kiss lászló gyalázatos múltjáról. Természetesen Orbán is tudta, hogy egy mocskot véd amikor arra kérte a szemét kiss lászlót, hogy mégse mondjon le. Ez megmagyarázza, hogy a minimális, kötelező kapcsolatain kívül Katinka miért nem kíván a jelenlegi úszószóvétség vezetőivel foglalkozni.
babangida
2016. november 24. 14:30
mennyi itt a gyárfásbarát! beszarok:)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!