A kutyák pártján áll Nyitrai Zsolt

2016. december 31. 15:09

A petárdázás zaja ellen és a kutyák nyugalma mellett emel szót Nyitrai Zsolt fideszes képviselő.

2016. december 31. 15:09

 

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2017. január 02. 08:11
Én a petárdázást úgy ahogy van betiltanám. Egy tömegrendezvényben beláthatatlan biztonsági kockázat mivel nem lehet megkülönböztetni a valódi lövések hangjától.
Morgen
2017. január 01. 19:31
Egyébként: Mi a jó Isten csodájának vannak a zöld pártok? Budapest levegője teljes mértékben szennyezett, belélegzésre alkalmatlan a sok tűzijáték füstje miatt. A kutyák pedig szinte sokkos állapotba kerülnek még a lakásban is, mert szünet nélkül megy a durrogtatás- A zöldek egy nagy semmi, kizárólag a külföldi sajtónak demonstrálnak egyetlen normális javaslatuk nincs, nem, a közemberek, hanem az ügynökök pártjai. Egyébként a kisgyerekek is felriadnak a folyamatos durrogtatástól, de a zöldeket ez nem érdekli, mert sem a kisgyerekekhez, sem a kutyákhoz nem lehet odaláncolni magukat és "Orbánt" kiabálni.
Morgen
2017. január 01. 11:19
Igaz!!!
bajai
2017. január 01. 11:02
A kutya nem a petárdától fél, hanem a durranástól. A tűzijátéktól is. Ezen a napon én sötétedés után már nem sétáltatom a kutyát, mert nem is hagyná. Durrogáskor a vackára menekül. Másnap már semmi baja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!