Orbán megdicsérte Gyárfást

2017. január 06. 17:56

Az Országházban fogadta pénteken Gyárfást Tamást, az úszószövetség több mint húsz év után leköszönő elnökét a miniszterelnök: Orbán Viktor nagyra értékelte az elmúlt húsz évben a magyar úszósportért folytatott munkáját, és jelezte, hogy a jövőben is számít rá.

2017. január 06. 17:56

Orbán Viktor miniszterelnök péntek délelőtt az Országházban fogadta Gyárfás Tamást, a Magyar Úszó Szövetség leköszönő elnökét, a Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) alelnökét – tájékoztatta a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI-t. Havasi Bertalan elmondta: a kormányfő nagyra értékeli Gyárfás Tamásnak az elmúlt két évtizedben a magyar úszósport érdekében, a kormánnyal összhangban végzett munkáját. 

A miniszterelnök a találkozón hangsúlyozta, hogy a sportdiplomata itthoni és nemzetközi tevékenységére a jövőben is kiemelten számít, különös tekintettel a hazai rendezésű idei FINA-világbajnokságra, valamint a 2020-as Európa-bajnokságra – közölte a sajtófőnök. (MTI)

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2017. január 08. 15:42
Juj, de örülhet most a Gyárfás! Megdicsérte Orbán! Talán még kezet is fogtak! Na, akkor most Gyárfás legalább fél évig nem fog kezet mosni. Mondjuk nem lesz túl nehéz neki, mert nem úszik.
táltos
2017. január 08. 01:51
"Dicsérjen meg téged az Orbán Viktor!"
Tatulus
2017. január 07. 19:05
Egy kis buksi simogatás a bukott senkiházinak!
bunko_jobbos
2017. január 07. 10:31
K. nagy gáz, hogy most váltják le, mikor VB-t rendezünk. Nem tetszik ez nekem. (Persze ezt a fasz Gyárfást utálom, de kilehetett volna baszni, miután Limában megvan az eredmény). Jó nagy hülyék vagyunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!