Félmeztelen Femen-aktivista zavarta meg Marine Le Pen beszédét

2017. február 24. 09:18

„Marine egy hamis feminista” – kiáltozta a félmeztelen Femen-aktivista egy párizsi konferencián a Nemzeti Front elnökének és elnökjelöltjének felszólalása alatt, de a biztonsági őrök gyorsan reagáltak, és kivitték a teremből.

2017. február 24. 09:18

Marine Le Pen, a radikális jobboldali Nemzeti Front elnöke éppen külpolitikai elképzeléseit vázolta a diplomáciai képviseletek vezetői és újságírók előtt egy párizsi konferencián, amikor is a Femen egyik félmeztelen aktivistája viharzott be a terembe, miközben a „Marine egy hamis feminista” szöveget kiáltozta.

Mielőtt a biztonságiak kivonszolták volna a teremből, a nő még azt is mondta, hogy a politikus fiktív munkahelyekkel kampányol, és gúnyolódott azon, hogy Le Pen a női jogok védelmezőjének szerepében tetszeleg.

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gary_cooper
2017. február 26. 20:25
Az ilyen tyúkok mind betegek. Frusztráltságukban teszik.
Nuttika
2017. február 26. 13:56
Az ilyenek miatt nem merem már feministának nevezni magam. Ezek nem feministák, ezek magamutogató femnácik. Az eredeti feminizmus nem azzal egyenlő, hogy dögöljenek meg a férfiak, vagy hogy ők kevesebbek, mint a nők. Azt pedig nem árt beismerni, hogy hiába vagyunk egy faj, bizonyos adottságokban eltérünk.
Bástyaelvtárs
2017. február 25. 20:15
de ha a baloldali elnökjelet sajtótájékoztatójára ment volna be ez a femen aktivista ugyanezzel a szöveggel akkor állva tapsoltok hozzá, birkák :)) kis kettősmérce sosem volt akadály :D
atila68
2017. február 25. 09:13
#tudatzavar
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!