Népszabadságosokkal erősít a Népszava

2017. február 01. 15:01

Tizennégy volt népszabadságos újságíró ment át február 1-jével a Népszavához. A baloldali lapnál azt ígérik, március közepére szerkezetileg és formailag is megújulnak.

2017. február 01. 15:01

Február elsejével tizennégy volt népszabadságos újságíró és szerkesztő érkezett a Népszavához, tudatta a volt népszabadságosok által üzemeltetett Nészabi Szerkesztőség Facebook-oldal. A frissen szerződtetettek: Batka Zoltán, Boda András, Czene Gábor, Csepelyi Adrienn, Danó Anna, Doros Judit, Hargitai Miklós, Hárs Kata, Hompola Krisztina, Horváth Gábor, Marnitz István, N. Kósa Judit, Kispéter Csaba és Urbán Csilla.

A következő hetekben még négyen csatlakoznak a szerkesztőséghez. A szintén a cégcsoporthoz tartozó Vasárnapi Híreknél és a Szabad Földnél már korábban munkába állt Kőműves Anitával, illetve Tanács Istvánnal így összesen húsz, október 8-án utcára került népszabadságos újságíró talál új otthonra. Ezzel párhuzamosan közös megegyezéssel a Népszava szerkesztőségének négy tagja ment nyugdíjba vagy távozott a laptól, ám különböző formákban mindannyiukkal folytatódik az együttműködés, írják a volt népszabadságosok. Azt is írják, hogy március közepére formailag és szerkezetileg is megújul majd a Népszava.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nannyó
2017. február 04. 13:19
Hajrá. Hátha meg tudtok élni a piacból :)))))))
abraxas
2017. február 04. 13:19
És hány népszavást rúgtak ki? Mert lehet, hogy ők azt "tudatták", hogy senkit, de máshol mást olvasni: http://24.hu/media/2017/02/01/tobb-szerkesztot-elkuldtek-puch-laszlo-atalakulo-mediabirodalmabol/
Kala pál
2017. február 02. 12:57
A baloldal mindig megújul, hozzá újul a sajtója is. Sorszám kell az előfizetéshez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!