Hujber Ferenc: Jézus egy színész volt, és nem ő halt meg a kereszten

2017. március 13. 19:33

A nagyon „furcsán” viselkedő Hujber Ferenc egy egészen szürreális történetet adott elő a TV2 Mokka című műsorában Jézus keresztre feszítéséről.

2017. március 13. 19:33

Hujber Ferenc szerint az elkövetkezendő 10-20 éve arról fog szólni, hogy mindenhol elmondja majd, amire most rájött. Úgy véli ugyanis, hogy Jézus valójában egy színész volt, nem feszítették keresztre, nem is ő halt meg, hanem egy 10 éves kisfiú, méghozzá egy balesetben.

A színész a TV2 Mokkában egy nagyon zavaros beszédben kifejtette: Jézus „a kora Stohl Andrása” volt, egy nagyon híres előadásban ő játszotta Jézust, ezért ragadt rá ez a név. Szerinte egy óriási előadást készített akkoriban a kor legnagyobb rendezője, valami olyasmi óriásit, mint amekkora Alföldi Róbert Passio XXI.-e lesz. A kisfiút pedig szárnyakkal engedték le fentről, a kezeit megtámasztották egy gerendával, egy karóra eresztették rá... és itt sajnos vége lett az adásnak, így nem derült ki, hogy végülis mi is történt Hujber következtetései szerint.

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gerebenes Ramon
2017. március 16. 21:45
Hujber tök jól látja,hogy ki az aktuális király.A többi rizsa a túltolt cucc hatása.
alphaville
2017. március 15. 17:46
Nem kinevetni kellene, hanem segíteni neki. Láthatóan szüksége van rá.
Graf
2017. március 15. 08:03
Valamikor nagyon nem szerették az elvtársak a magyar -szovjetúnió meccseken a huj huj hajrá buZdítást. A huj / chuj az a szláv nyelvcsaládban a f@szt jelenti. Huj ber te tényleg f@sz vagy ?
csurcsányi
2017. március 15. 00:35
Még hol van húsvét,de de már a hiszterólibbantak már a keresztényeket elkezdték támadni és gyalázni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!