Simicska Ádámot kizárja a Fidelitas

2017. március 24. 20:08

Simicska Ádám pénteken megcáfolta a Ripost hírét, miszerint Jobbikos képviselőjelölt lenne a 2018-as választásokon. Hozzátette, hogy egyedül a Fidelitasnak a tagja, mire a szervezet kizárta. Böröcz László Fidelitas-elnök azt mondta, hogy Simicska Ádám biztosan „gondos pásztora lesz” apja „csicskapártjának”.

2017. március 24. 20:08

A pénteki Simicska-eposz a végéhez közeledik. A Ripost arról számolt be, hogy Simicska Lajos fiának a Jobbik befutó képviselői helyet biztosít a 2018-as választásokon. A Jobbik álhírnek minősítette a hírt és keményen nekiment a Ripostnak. 

Könnyen meglehet, hogy akik ezt az álhírt kitalálták, a tegnapi napon Habony Árpáddal és Rogán Antallal közös kokainpartin vehettek részt, s még ma is a szer hatása alatt állnak.

– áll a párt közleményében.

Simicska Ádám is cáfolta a hírt, és hozzátette, hogy egyedül a Fidelitasnak a tagja. A Pesti Srácok ezt követően arról számolt be, hogy a Fidelitas kizárja Simicska Ádámot a szervezetből.

Meggyőződésünk, hogy gondos pásztora lesz Simicska Lajos csicskapártjának. A Fidelitas értékalapú polgári fiatalok közössége, és nem értékesíthető polgárok fiatal közössége.

– nyilatkozta Böröcz László, a Fidesz ifjúsági szervezetének elnöke.

Elmondta azt is, hogy a Zsúrpubiban megjelent interjúja miatt kezdeményezte a 2006 óta Fidelitas-tag Simicska kizárását, aki elmondása szerint az utóbbi években inaktív tagja volt a szervezetnek.

Összesen 169 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gerebenes Ramon
2017. március 26. 22:18
Nem egy szimpatikus csálád.
noMores
2017. március 26. 01:16
Ez a fiditas mekkora egy csicskaszervezet:)))))
annamanna
2017. március 25. 16:04
Ha a fideszben tudják, hogy a fiú az apja szekerét tolja, akkor ugyanez érvényes Gáspárkára is, az ájtatos manóra, a szemforgató keresztényre.
peninsulavaldes
2017. március 25. 11:21
vicces,amikor egy súlytalan gittegylet osztja az észt
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!