A Pázmány hallgatói önkormányzata is a CEU mellett

2017. április 05. 12:04

A Közép-európai Egyetem a hazai és nemzetközi tudományos élet kiemelkedő szereplője. Méltatlannak tartjuk, hogy a döntést párbeszéd hiányában, a felsőoktatás résztvevői nélkül hozták meg – írja nyilatkozatában a PPKE Egyetemi Hallgatói Önkormányzata.

2017. április 05. 12:04

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzata az alábbi nyilatkozatot tette közzé:

Egyetemünk Hallgatói Önkormányzata (PPKE-EHÖK) teljes mértékben egyetért a Magyar Rektori Konferencia és a HÖOK álláspontjával.

A Közép-európai Egyetem a hazai és nemzetközi tudományos élet kiemelkedő szereplője. Méltatlannak tartjuk, hogy a döntést párbeszéd hiányában, a felsőoktatás résztvevői nélkül hozták meg.

A rektorokkal egyetértve támogatjuk, hogy a Közép-európai Egyetem továbbra is Magyarországon működjön. Mint nem állami felsőoktatási intézmény, különös tekintettel fejezzük ki szolidaritásunkat a hallgatók iránt.

PPKE Egyetemi Hallgatói Önkormányzat

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
illesl
2017. április 05. 20:44
EGYÁLTALÁN NEM CSODÁLKOZOM! EGY ILYEN PÁPA - LUCI FERI - MELLETT A PPKE MIÉRT NE TILTAKOZNA A CEU ÜGYÉBEN? ? ?
megfejtô
2017. április 05. 17:22
A Medgyessy meg a Magyar igenis megkèrdeztèk Sorost anno ès kapott is olyan törvènyt, amilyet szeretett volna. Biztos most is ezt hiànyoljàk. Hogy mièrt nincs kinyalva...
BőröndÖdön
2017. április 05. 14:26
Le a kalappal előttük!
OberEnnsinnen
2017. április 05. 14:15
"A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Egyetemi Hallgatói Önkormányzata az alábbi nyilatkozatot tette közzé: A Közép-európai Egyetem a hazai és nemzetközi tudományos élet kiemelkedő szereplője." Helyes, ill., de hogy helyes... De ha már ez a véleményetek, fiúk-lányok, akkor sürgősen kezdjétek el a keresést: a Pázmány nevet mely muszlim hittudós nevével fogjátok felcserélni, rövidesen? Hírek Londonisztánból: "One country, two religions and three very telling pictures: The empty pews at churches just yards from an overcrowded mosque Two photos show Sunday morning services in churches in East London The third shows worshippers gathered for Friday midday prayers outside a nearby mosque The difference in numbers could hardly be more dramatic Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2332998/One-country-religions-telling-pictures-The-pews-churches-just-yards-overcrowded-mosque.html#ixzz4dNOjJfIt Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook http://www.dailymail.co.uk/news/article-2332998/One-country-religions-telling-pictures-The-pews-churches-just-yards-overcrowded-mosque.html És üdv.: a rektorotoknak, Szuromi Szabolcs rektor úrnak...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!