Értetlenül állunk a FINA döntése előtt

2017. május 31. 20:23

Ezek a változtatások korlátozzák a versenyt, szűkítik az élsportolók versenylehetőségeit, és a világ legjobb úszónője számára is hátrányt jelentenek.

2017. május 31. 20:23
Magyar Úszó Szövetség

„A Magyar Úszó Szövetség értetlenül áll a FINA minapi döntése előtt, a Világkupa sorozat részvételi feltételének megváltoztatásáról. Ezek a változtatások korlátozzák a versenyt, szűkítik az élsportolók versenylehetőségeit, és a világ legjobb úszónője számára is hátrányt jelentenek.

Ebben a helyzetben a Magyar Úszó Szövetség a FINA-nál kezdeményezi ezen új szabályok felülvizsgálatát, amelyhez kéri a FINA alelnökének, Gyárfás Tamásnak megértő támogatását is.

Budapest, 2017. május 31.”

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
A teremburáját
2017. június 01. 12:52
Amúgy meg egyem a lelketeket! Mikor tiltakoztatok az ellen, hogy például, kajak-kenuban két. maximum 3 számban indulhat valaki? A birkózók, ökölvívók, cselgáncsozók meg csak egy súlycsoportban? Ha minden jó úszó követné HK példáját, akkor folytonosan azt a 10-12 úszót látnánk minden számban! fene érdekes lenne!
balbako_
2017. június 01. 05:49
Helyes a fellépés.
néhai Ch.Pilot
2017. június 01. 00:18
"... és a világ legjobb úszónője számára is hátrányt jelentenek." Lya, értem! A "Magyar" Úszószövetség már a Vas-víz tyúk (Ájron-Akva Tik) saját vállalkozása.
Trinitysum
2017. május 31. 22:22
Bár szeretem Katinkát, de neki is meg kell értenie, másokat is engedni kell nyerni. Hosszú távon nem lehet sokáig csinálni, hogy valaki letarolja az összes győzelmet. Más élsportolók is a pénzből élnek, a klubjuk pedig belőlük. Nem akkora tragédia ez, hogy ne lehessen túlélni. Majd kitalálnak más pénzforrást.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!