Szabadkáig hosszabbítanák a Szeged-Hódmezővásárhely villamost

2017. május 26. 13:50

Ugyan eddig a Szeged-Hódmezővásárhely viszonylatban sem tudták még megépíteni a városközi villamost, de most Orbán Viktor javaslata alapján a szerbiai Szabadkáig hosszabbítanák meg azt.

2017. május 26. 13:50

A Modern Városok Program utolsó állomása Hódmezővásárhely volt, ahol Orbán Viktor miniszterelnök és Almási István, Hódmezővásárhely polgármestere előbb megállapodást írt alá, majd sajtótájékoztatót tartottak, Lázár János társaságában – írja az Index.

A Hódmezővásárhelyt Szegeddel összekötő villamos kapcsán Orbán Viktor arról beszélt: a villamos vonalát Szabadkáig kell meghosszabbítani, a szerbekkel meg kell kezdeni a tárgyalásokat.

Arról is döntöttek: a város ipari parkját 100 hektárral bővítik; nagy méretű állami naperőműparkot létesítenek; 117 km hosszúságú külterületi kerékpárútrendszert építenek és új honvéd középiskolát és kollégiumot hoznak létre Hódmezővásárhelyen.

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2017. május 26. 20:51
A villamos az nem helyi közlekedésre való? Gyalogjárdát nem építenek Hódmezővásárhely és Szabadka között? Az is jó üzlet lenne valakinek.
noMores
2017. május 26. 18:33
Bastya elvtars es Virag elvtars.
kizökkentidő
2017. május 26. 16:58
"Arról is döntöttek: a város ipari parkját 100 hektárral bővítik; nagy méretű állami naperőműparkot létesítenek" Idáig nem azt kommunikálták, hogy a nempelem az ördögtöl való? Csak az atom a jó, elvtársak!
liberálzöld.
2017. május 26. 16:18
Már csak a felcsuti kisvasúttal kell összekötni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!