Megszüntették az eljárást Magomed ellen

2017. július 05. 17:56

Nem követett el kényszerítést a Komáromy Gergely aktivistával beszélgető Magomed Daszajev.

2017. július 05. 17:56

Bűncselekmény hiányában megszűntette a nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság a magyar sajtóban hírhedt csecsen férfi, Magomed Daszajev ellen – írta a Magyar Nemzet

Magomed ismertségét a Komáromy Gergely aktivistával folytatott áprilisi beszélgetésének köszönheti. A videóval rögzített párbeszédben a csecsen bocsánatkérésre „buzdította” a Szabadság téren álló szovjet hősi emlékművet festékkel megdobáló aktivistát, figyelmeztetve őt, hogy sok embert ismer, akik miatt Komáromy és családja is veszélyben lehetnek. 

A jelenleg Budapesten élő, állampolgárság nélküli férfi tartózkodási kártyájának engedélyeztetése továbbra is zajlik. 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
3M..
2017. július 05. 20:06
Egy ilyen jóhangulatú beszélgetésről nem is gondolta senki hogy bárkit is kényszerítettek volna. A srác tele volt drogokkal, így végig vigyorgott, Magomed pedig elmondta az ellenvéleményét. Szebb Jövőt!
Kanóc
2017. július 05. 19:02
Volt sértett?
doxi
2017. július 05. 18:51
Ebben az országban most már akár egy egész gyereklány osztályt is felcsinálhat, akkor se bántják. Ellenzékit buzerált, jutalom érte.
Megtalálta
2017. július 05. 18:49
Nem is a Komáromy tett feljelentést. Tanúként sem igazolta, hogy Magomed fenyegette volna őtet. Case closed.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!