Magyar Nemzet: Havi háromszázezer forintos MNB-ösztöndíjat kap a Fidesz kommunikációs igazgatója

2017. július 10. 08:42

Havi háromszázezer forintnyi ösztöndíjban részesül a Pallasz Athéné Alapítványon keresztül Hidvéghi Balázs és felesége a Magyar Nemzet szerint.

2017. július 10. 08:42

Havi több százezer forintnyi ösztöndíjat kaphat a Pallas Athéné Alapítványokon keresztül Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója és felesége – értesült hétfőn a Magyar Nemzet.

A lap azt írja, Hidvéghi, aki korábban a jegybankelnök Matolcsy György elnöki tanácsadója is volt, havi 300 ezer forintnyi ösztöndíjban részesül a jegybank alapítványának ösztöndíjprogramjában. Ennek keretében a kommunikációs igazgató és felesége a Pécsi Tudományegyetem Földtudományok Doktori Iskolában tanulnak, a képzésért és az ösztöndíjért cserébe pedig alkalmanként előadásokat kell tartaniuk.

Az alapítványi ösztöndíjasok listáját a Pallas Athéné Alapítványok korábban még közérdekű adatigénylések ellenére sem adták ki. A 300 ezer forintos ösztöndíj egyébként egy professzori fizetéssel egyezik meg, amelyhez 3 éven keresztül, évente 10 hónapon át juthatnak hozzá az alapítvány ösztöndíjának elnyerői.

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bodor Zoltán
2017. július 10. 14:15
Szemétség! A többi fideszes miért nem kap ösztöndíjat? És a nagyi? Ő talán nem tanulhat tovább? Akinek meg nem tetszik, az sorosbérenc!
Mindjárt
2017. július 10. 13:25
Ha a felcsúti banda nem lopna olyan rengeteget a magyar adófizetők pénzéből akkor jutna magyar egézségszolgáltatásra, oktatásra, utakra és sok minden másra amit tönkre tesz a fidesz banda korrupciója, Magyar emberek vesztik életüket azért, hogy a fidesz banda nagykutyái rengeteg milliárdokat lophassanak. Kifosztják a családokat és a gyerekeiket mert őket csak a lopás érdekli. Fidesz ne lopj – olyan sokat – olyan pofátlanúl Egyre többet kell lopni a felcsúti bandának, hogy kielégítse saját mohóságát és fizetni tudja a provokátorait.
balbako_
2017. július 10. 12:25
De kilószámra az aranyat Bécsben nem nála találták ugye?
StG
2017. július 10. 11:05
A NER egy ilyen derék katonájának még kevés is ez az ösztöndíj. Szerintem hosszabbítsuk meg ha nem is Bicskéig, de legalább a kétszeresére.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!