Látványos légiparádé kezdődik a főváros felett

2017. augusztus 20. 10:58

Nem lesznek ejtőernyős ugrások, de a látványosnak ígérkező légiparádé többi eleme megvalósul. A tűzijátékot is befolyásolhatja a rossz idő.

2017. augusztus 20. 10:58

Az időjárási viszonyok nem teszik lehetővé a fővárosi légiparádé tervezett eseményeinek teljes körű megtartását, ahogy azt az operatív törzs közölte vasárnap délelőtt az MTI-vel.

Az augusztus 20-ai központi ünnepi rendezvények biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs közleménye szerint a rossz időjárási viszonyok miatt elmaradnak az ejtőernyős ugrások. A vízi- és légiparádé programja a Duna Országház előtti szakaszán 10 órakor kezdődik. A légiparádé repülési programja a biztonság érdekében csökkentett tartalommal valósul meg.

Az operatív törzs azt kéri, hogy az augusztus 20-i programokra látogatók az egész nap folyamán tájékozódjanak az aktuális időjárási helyzetről, illetve az érvényben lévő vagy várható meteorológiai riasztásokról, a rendezvényen pedig minden esetben tartsák be a szervezők és a hatóságok utasításait.

Kara Ákos, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára, az operatív törzs vezetője szombat délután azt mondta: az esti budapesti tűzijátéknál is kiemelt szempont az időjárás, az esetleges erős szél, illetve másod- vagy harmadfokú riasztás befolyásolhatja a biztonságos lebonyolítást.

(MTI)

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Conduct
2017. augusztus 20. 17:17
Ebbòl is làtszik hogy a fidesz hazaàrulò,nemzetvesztô pàrt.Hiszen hülyesègekre költi azt a pénzt amit a jövô generàciòra vagy a nyugdijasokra lehetne költeni.O
Conduct
2017. augusztus 20. 16:36
Egyetèrtek.Sem buziolimpia,sem melegfelvonulàs,sem olimpia sem vizesvb.Eü,oktatàs,gyermekètkeztetès(mert szar) meg ilyenek.Akinek nem ezek a fontosak az hazaàrulö.
még fokozza
2017. augusztus 20. 15:27
Ez már volt egyszer a nyáron. Nem szeretem a légiparádét. Olyan unalmas nézni az eget percekig. És túl hangosak.
Conduct
2017. augusztus 20. 15:16
Kànya,règòta nem olvaslak.Gondolom neked gyermekorvos a felesèged,orvos a szomszèdod,kòrhàz mellett laksz stb.Ùgy könnyü hülyèn mosolyogni a fideszcirkuszban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!