Orbán: Kisvállalkozások nélkül nincs magyar gazdaság

2017. szeptember 07. 10:22

Átadták a 250 ezredik Széchenyi kártyát, melynek alkalmából Orbán Viktor kormányfő a kis- és középvállalkozások fontosságáról beszélt a KAVOSZ Zrt. ünnepségén.

2017. szeptember 07. 10:22

A Széchenyi kártya program legtöbb hiteltípusában 100 millió forintra emelik a felvehető maximális hitelkeretet – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a KAVOSZ Zrt. ünnepségén, amelyen átadták a 250 ezredik Széchenyi kártyát.

A kormányfő beszédében kiemelte: a kis- és közepes vállalkozások hitelezése a magyar kormány számára nem piaci ügylet, hanem nemzetstratégiai fontosságú ügy. 2015-ben kétmillióan dolgoztak kkv-knál, ami az összes foglalkoztatott 73 százalékát jelenti, vagyis kkv-k nélkül nincs magyar gazdaság.

Orbán Viktor hangsúlyozta: nem szabad a mostani gazdasági sikereket külső tényezőknek tulajdonítani, az, ahogy ma a magyar gazdaság működik, nem külső segítségnek tudható be, hanem a magyar gazdaság szereplőinek. Ez a mi magyar sikerünk, a saját erőfeszítéseinknek köszönhető – mondta.

(MTI)

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2017. szeptember 07. 17:28
Már megint hazudik ez a gazember. Ha hinné amit hazudik akkor nem lopna mindent Mészáros, Rogán, Vajna, Habony, Matolcsi és a többi fideszes nagykutya zsebeibe. Mocskos tolvaj, hazug banda! Az hatalmas állami főldeket is a haveroknak játszották át, elpusztítva a kisgazdákat. Mocskos tolvaj, hazug banda! Loptok a nyomorgó magyar emberektől, a betegektől, a gyerekektől, hogy minél többet harácsolhassatok magatoknak. Mocskos tolvaj, hazug banda!
Giuliano
2017. szeptember 07. 14:53
A Nagy Szavakra nagy ívben tesz a NAV és pincsikutyaként büntet százezrekre piacon nyugdíjasokat 100 ftos számla-nemadásért,vagy halsütőt újramérlegelés utáni 1 gramm eltérésért--,ezeken a pályákon élik ki magukat,a Nagykutyáktól félnek,ott behúzzák a farkukat...! Szabál az szabál--mondta a rendőr a lámpa nélkül bicikliző anyjának. Ki 100 meg 100 ezret rabol,bírája lészen annak....
Mindjárt
2017. szeptember 07. 14:37
Csak a fideszbarmok tagadják, hogy kádár spiclije volt a kommunista kisztitkár, sorostanítvány felcsúti cigány gazdájuk. Az apósa meg a rákosi ávó spiclije. A szülei meg a lehető legmocskosabb kommunisták. Ezek tények. Ezt vagy nem veszik figyelembe vagy mocskolódásal próbálják eltakarni a felcsúti cigány kutyái. Azért fizeti őket a felcsúti cigány. Orbán Viktor és Lévai Anikó elhallgatott titka: "apuka" állambiztonsági ügynök volt Forrás: https://kuruc.info/r/2/139965/ "...Ha valakinek a tagok közül összeütközése van a törvénnyel, rendőrséggel, ha valakit ki kell hozni a börtönből, Horváth elintézi. A doktornő (Lévai Anikó, - a szerk.) elmondta, hogy nem számít, ha esetleg lázításért vagy valami másért letartóztatnák a vőlegényét (Orbán Viktort, - a szerk.), mert Horváth azonnal intézkedne és a vőlegénye azonnal szabadulna." Akar ön havi 13 ezer forintért lakást bérelni a Várban? Nem tud, az az opció csak a milliárdos Orbán-haveroknak jár Forrás: https://kuruc.info/r/2/174677/
Magyari Béla
2017. szeptember 07. 13:41
soros györgy és a háttérhatalom a kisvállalkozó, áfa és járulékcsalókkal van!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!