Soros György visszavág! – Megszólalt a milliárdos

2017. november 21. 22:42

Az RTL Klub interjút kért Soros Györgytől. A milliárdos rövid videóüzenetben válaszolt.

2017. november 21. 22:42

A televízió Facebookjára kitett kis videórészletből először csak az derült ki, hogy Soros úgy érzi, meg kell szólalnia, hogy megvédje a civil intézményeket és dolgozóikat, „mert ha ennyire mocskolódnak ellene és nem reagál, az rosszul esik nekik”.

Később az RTL a teljes felvételt nyilvánosságra hozta, ebben Soros György azt mondja, tragédiának tartja, hogy a kormány a valóság kiforgatásával és a lakosság félrevezetésével akar hatalmon maradni. 

Emlékezetes, a milliárdos alapítványa, az Open Society Foundations hétfőn közleményben cáfolni igyekezett a kormány nemzeti konzultációs kérdőívének tartalmát: „A nemzeti konzultációs kérdőív állításai csúsztatásokat és nyilvánvaló hazugságokat tartalmaznak, amelyek célja, hogy szándékosan félrevezessék a magyarokat Soros György bevándorlókra és menekültekre vonatkozó álláspontjáról."

 

Összesen 172 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2017. november 23. 04:14
Soros György arcvonásait nézve úgy tűnik, súlyos demenciában szenved.
Gyéressy Károly
2017. november 22. 19:32
Azért minden mellett egy gratulációt mondok a vén gazembernek, hogy még mindig így tud magyarul.
he-he
2017. november 22. 18:58
Hajrá Soros,vesszen a csuti bumfordi fasz.
Bűbájos Küsmödy
2017. november 22. 18:08
Aztaaaa! Na most aztán hűdejajjde!!!! Most komolyan : Önöknek tényleg ez a "visszavágás"??? Komolyan ez a néhány perces video semmissé teszi a könyvtárnyi "irodalommal" rendelkező (természetesen "nemlétezőcsakazorbántaláltaki") soros tervet??? Ettől ejakulálnak már-már önkívületben???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!