Eldől a bulinegyed sorsa: zárjanak be a szórakozóhelyek?

2018. február 15. 13:32

Pár nap, és eldől a bulinegyed sorsa, ugyanis helyi népszavazás fog dönteni a szórakozóhelyek nyitva tartásáról. A Mandiner stábja erről kérdezte az utca emberét.

2018. február 15. 13:32
Czopf Áron-Nahimi Botond

Február 18-án tartanak helyi népszavazást a budapesti VII. kerületben, Erzsébetvárosban, amelynek tétje, hogy a helyi lakosok éjjeli nyugalma érdekében éjfél és reggel hat között be kell-e zárniuk a szórakozóhelyeknek.

A Mandiner stábja kortól, lakóhelytől és az érintettség fokától függetlenül a legkülönbözőbb véleményekkel szembesült, amikor járókelőket és helyi lakókat kérdezett a népszavazásról. Videónk.

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lion
2018. február 18. 21:48
Úgy tűnik a forradalom elmaradt a Bulinegyedben :(
csi
2018. február 18. 18:19
1. A helyi lakosok voltak ott előbb és a kocsmárosok utánuk jöttek. Ennek fényében arcátlanság a lakosokat elköltözésre buzdítani. Ha valaki költözzön, az a kocsmáros. 2. A lakásár emelkedésről és önkormányzati bevételekről: nem lehet mindent pénzre redukálni. Kitörölheted a valagadat a nagyértékű lakásoddal, ha nem tudsz benne aludni. 3. Alapjában hiba volt ideszoktatni a tivornyázó európai proli söpredéket. A megoldás nem népszavazás lesz, hanem erő alkalmazása. Néhány kocsmát szét kell ehhez verni.
Newman
2018. február 16. 19:09
Csak megkérdezem a tulajdonosokat mennyit szánnak az OKÁDÁSOK feltakaritására!??
antioxi
2018. február 16. 13:18
Kerítsenek el egy külvárosi rezervátumot és ott randalírozzanak (pld Csepel külterületén)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!