Minden Fidesz-jelölt számára üzenetértékű a vereség

2018. február 26. 20:24

A vereség minden Fidesz-jelölt számára üzenetértékű, nem lehet hátra dőlni április 8-a előtt.

2018. február 26. 20:24
Fodor Csaba

„Ugyan jól mozgósított a Fidesz, hiszen Hegedűs Zoltánra többen szavaztak, mint 2014 őszén Almási Istvánra, de a kiemelt ellenzéki médiafigyelem országos szintre játszotta a voksolást. A jobboldali tradíció tény, bár 2014-ben átlagos volt a parlamenti választáson a helyi eredmény. Abból tehát, hogy egy Gyurcsány Ferenctől Vona Gáboron át a szocialistákig támogatott jelölt nyert, nem következik, hogy mindenhol meg lehet verni a Fideszt. Az ellenzéknek önbecsapás lenne, ha modellértékűnek tekintenék az eredményt. Hat hét múlva szinte minden választókerületben pártok méretik meg magukat, így több érdemi kihívója lesz a kormánypártoknak. Fontos kiemelni, hogy ezúttal nem a bevándorláshoz hasonló, országos témákról esett szó, hanem helyi ügyekről. A vereség viszont minden Fidesz-jelölt számára üzenetértékű, nem lehet hátra dőlni április 8-a előtt.”

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Renualt Clió RS
2018. február 27. 23:12
NEM SZABAD HÁTRADÖLNI MERT A BÖSZMÉK VISSZATÉRHETNEK!!!!!!!! Nagyon remélem a SZámvevőszék,talál még szabálytalanságot az ellenzéknél és nem indúlhatnak!Biztos vagyok benne hogy külföldről és Simicska "holdudvarából" feketén fizetik a FIDESZ ellenes erőket!!
Phötön
2018. február 27. 00:23
Én nyugodtan hátradőlök.
Mich
2018. február 26. 22:45
Igen, hát ennyit eddig is tudtunk, Csabi. Mi van még a "nem lehet hátra dőlni"-n kívül?!
Max Wünsche
2018. február 26. 22:06
Aki bukik,az nem hátra dől,hanem a Viktor kardjába.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!