Elbocsátották Kerényi Miklós Gábort

2018. április 26. 12:32

A zaklatással vádolt rendezőnek felmondtak az Operettszínházban.

2018. április 26. 12:32

Rendkívüli felmondással elbocsátották Kerényi Miklós Gábort az Operettszínháztól április 13-án – írja az Index. A színház megerősítette az információt. A döntést azzal indokolták, hogy, a volt igazgató az utóbbi időben több olyan nyilatkozatot tett, amelyek rossz fényben tüntették fel az Operettszínházat.

Kerényit az őt ért zaklatási vádak miatt már korábban felmentették a munkavégzés alól, de kapta a fizetését, ezért a színház véleménye szerint be kellett volna tartania a mindenkire vonatkozó normákat.

Az index cikkéből kiderül, hogy Kerényi a tavaly ősszel kirobbant zaklatási ügy kapcsán kérte nyugdíjazását, és az Operettszínház pedig belső vizsgálatot indított. A vizsgálat nem tárt fel szexuális visszaéléseket, bár többen állították, hogy Kerényi molesztálta őket.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tehetős Totó
2018. április 27. 16:21
Vállfára került, a molyok örömére...
Bell & Sebastian
2018. április 26. 23:07
Cesare Lombroso professzor nem megmondta, méghozzá jó előre!
néhai Ch.Pilot
2018. április 26. 21:08
Felteszem a kérdést: Van-e a világon egyetlen olyan rendező, aki soha nem molesztált egyetlen akármilyen nemű színészt sem? Nem fektette le egy szerepért, vagy nem fogadta el a felajánlkozását egy szerepért? Van-e - sőt, volt-e valaha - egyetlen egy? Mert szerintem NINCS, nem volt és nem lesz!
dávid
2018. április 26. 15:30
Beindult az elhangzójuk
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!