Országos traffipaxolás jön a jövő héten

2018. augusztus 03. 11:29

A rendőrség a megengedett sebességre vonatkozó előírások betartását az ország egész területén ellenőrzi.

2018. augusztus 03. 11:29

Országos sebességellenőrzést tart a rendőrség a jövő héten – közölték a police.hu-n pénteken.

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának közleménye szerint a TISPOL Operational Group (Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózatának Műveleti Csoportja) éves terve alapján, jövő hétfőtől vasárnapig a rendőrség ismét a megengedett sebességre vonatkozó előírások betartását ellenőrzi az ország egész területén.

Az ellenőrzés célja a megengedett legnagyobb sebességet túllépő, és ezzel a közlekedésbiztonságra fokozottan veszélyt jelentő járművek vezetőinek kiszűrése – írták.

(MTI)

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2018. augusztus 04. 13:46
Na végre! Addig is nyugodtan szüretelhet bárki, akinek nincs szőlője, gyümölcsöse, kukoricása.
békalepcse
2018. augusztus 03. 22:11
Kéretik, minden hónapokat csúszó útépítés huszas kintfelejtett táblája mellé trafit mellékelni, kedves Uraságok, mert másként nem érzi magát jól a honpolgár... Ettől osztán nőni fog a biz... biz... bizonytalanság.
pemete jakab
2018. augusztus 03. 21:46
"Országos traffipaxolás jön a jövő héten" Úgy látszik, kell a rendőrségnél a prémiumra a pénz. Ők megoldják.
3M..
2018. augusztus 03. 14:37
Furcsa módon amikor az efféle pénzbehajtást bejelentik, mindig az EU-ra hivatkoznak. Aztán azon időszak alatt akik átszáguldoznak Európán, meglepve tapasztalják, hogy csak Magyarországon volt kint az összes traffipax, máshol sehol. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!