A Testről és lélekről nyerte a II. Hét Domb Filmfesztivál fődíját

2018. szeptember 08. 16:40

A Testről és lélekről című film nyerte el a fődíjat a II. Hét Domb Filmfesztiválon.

2018. szeptember 08. 16:40

Enyedi Ildikó Testről és lélekről című alkotása nyerte el a fődíjat a II. Hét Domb Filmfesztiválon, amelynek záróeseményét szombaton tartották Komlón. A filmeket a Rófusz Ferenc Oscar-díjas rajzfilmrendező, Koltai Róbert színművész, rendező és Halmy György dokumentumfilm-rendező alkotta zsűri bírálta el.

Az ítészek az animáció kategóriában a Horváth Mária által rendezett Cigánymesék/Hogyan lett az ember? című alkotását, a dokumentumfilmek közül Moharos Attila Ballada egy szolgafiú emlékére című filmjét, az ismeretterjesztő és természetfilmek közül Boros Ferenc és Horváth Zoltán Egy barázdát én is hagytam című alkotását találták a legjobbnak. 

Nagyjátékfilm kategóriában a Brazilok, a kisjátékfilmek közül a Bújócska, az egyéb filmek közül pedig az Azori lett első helyezett.

(MTI)

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rockpapa
2018. szeptember 10. 11:46
Láttam,megérdemelte.Réteg film ugyan,de nagyon ott van.
Zsolt75
2018. szeptember 09. 07:59
Aberrált művészfilm.
Sulammit
2018. szeptember 08. 23:14
Jó film, különleges. Gratulálok.
Vén Csataló
2018. szeptember 08. 22:39
Elmebetegség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!