Árulkodó mozdulat

2018. október 09. 15:36

Kitartottak, szerencselovagok, strómanok, akik lelkük mélyen tudják, nem jár nekik az a napfény, ami rájuk sütött a repülőtéren.

2018. október 09. 15:36
Bod Péter
Bod Péter

„Roppant zavaró tud lenni a nyilvánosság, ha mindenki (az oligarcha, a fotós, a sofőr, az újságolvasó) tudja, hogy ebül szerzett vagyonokból katapultált egy gáz- és vízvezetékszerelő a leggazdagabb magyarok ranglistájának élbolyába. Mészáros Lőrinc egyszerre metafora és valóság. A Londonból visszaérkezők közül a legtöbben nem saját erejükből és tehetségükből jutottak el oda, ahol ma látjuk őket. Kitartottak, szerencselovagok, strómanok, akik lelkük mélyen tudják, nem jár nekik az a napfény, ami rájuk sütött a repülőtéren. A világosságban szégyellősek.

És képzeljük el, miket hallgathatott ez a sofőr azt a luxusautót vezetve….”

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kopa
2018. október 10. 16:22
Mészáros cégének már Gyurcsány alatt többtizmilliárdos forgalma volt, tömte biztos pénzzel a böszme.
Kopa
2018. október 10. 16:20
Egy milliárdos örökös, aki éppen jön haza a magángépen Londonból, na ő aztán biztos a maga erejéből érte el, amije van, mi? Balf@szok
Rony Tronco
2018. október 10. 07:42
Ez az alak a nagyotmondó (hazug) BPÁ-nak a fiacskája?
pollip
2018. október 09. 20:05
Nem értem, miért baj, ha valaki jól boldogul? Ezt máshol amerikai álomnak hívják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!