Hernádi Judit: Fáj végignézni, ahogy elviszik a hajléktalanokat

2018. október 22. 07:39

2018. október 22. 07:39

Fáj végignéznie, ahogy elviszik a hajléktalanokat – nyilatkozta Hernádi Judit az ATV Egyenes Beszéd műsorban. Rettenetesnek tartja az új, hajléktalanokat érintő törvényt, ezért ment el tüntetni a Kossuth térre.

„Ez rettenetes. Mi lesz velük? Nem lehet elvenni, ahonnan már nincs. Kiveszik a kezükből, vagy a szájukból az ennivalót? Mi ez?” – sorolta a kérdéseket, majd hozzátette: rettenetesen fáj neki, hogy végig kell nézni, ahogy ezeket az embereket elviszik. Hernádi a műsorban elmondta: nem fél a közéleti szerepvállalási miatt, mert a szívében tudja, hogy jó ügyek mellé áll oda.

A teljes interjút a linkre kattintva nézheti végig.

Összesen 203 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1000bocs
2018. október 24. 12:10
Valaki szóljon már a művésznőnek hogy nem Recskre viszik őket, hanem szállóba, ahol meleg van, melegvíz, mosdó és étel - mondjuk piálni nem lehet. A művésznő vagy szándékosan nem érti, vagy tényleg ennyire buta - mondjuk fiatalon sok helyen megfordult...
Bokros Birka
2018. október 23. 10:18
Hölgyeim/Uraim hozzunk már határozatoz arról, hogy azé lesz a felelősség, akinek a pofája jár most a törvény ellen, ha megfagy az utcán vagy kihűl egy hajléktalan. Minden egyes hajléktalan értelmetlen halála után kihúzunk a kalapból egy sopánkodó nevet és Őt ítéljük el gondatlanságból elkövetett emberölés büntette véget. Na, ha ebbe beleegyezik a tisztelt szabados ellenség akkor meglehet szüntetni ezt a törvényt, de addig kuss. Juditka a Te neved kandikál ki a kalapból elsőnek! :D
Rockpapa
2018. október 22. 23:16
Micsoda egy álszent picsa!Biztos hogy nem ülne le egy hajléktalan mellé a buszon,feltéve ha egyáltalán tudja mi az a busz.
néhai Ch.Pilot
2018. október 22. 22:59
Érdekes... azt nem fájt néznie, hogy ott rohadnak az utcákon, aluljárókban, parkokban?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!