Schwarzeneggerrel és Andy Vajnával szelfizett Orbán Viktor

2018. október 15. 12:25

Vajna Timi pedig fellőtte Instagramra.

2018. október 15. 12:25

Andy Vajna, Orbán Viktor és Arnold Schwarzenegger közös fényképét töltötte fel Instagramra Vajna Tímea. A fotóhoz hozzáfűzte: „Arnold szelfit készít a magyar miniszterelnökkel és az egyik terminátor-producerrel”.

 

Egy másik képen a bővebb társaságot is megörökítették: 

(Forrás: HVG, Vajna Tímea/Instagram)

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hajahutef
2018. október 16. 11:15
Több mint 87 dollárért fizetek óránként otthon otthonról, 2 gyerek otthon. Soha nem gondoltam volna, hogy képes lesz rá, de a legjobb barátom havonta meghaladja a 10k-ot, és meggyőzött, hogy próbáljak. A potenciál ezzel véget nem ér. Íme, amit csináltam.......>>>> https://www.Money47.Com
1000bocs
2018. október 16. 09:45
A DEMOKRATÁK visszaküldték a jövőből a Treminátort, hogy segítse a magyar baloldalt a talpraállásban. Azonban ahogy a gép meglátta őket, csak annyit mondott: fuck... Reménytelennek minősítve a jövő megváltoztatását, az élő szövet a fémvázon inkább Orbánnal fotózkodik.
kaltran
2018. október 16. 09:06
Én értem, hogy Orbán Viktor miért tartja szükségesnek hogy ilyesmin részt vegyen (PR, stb), de nyilván azt is tudja, hogy csak előcsalogatja ezzel azokat, akik jobb lenne, ha eldugultak volna. (Finom voltam).
Babivadász
2018. október 16. 06:46
Most már biztosan nem lesz Orbán-Trump találkozó. " Donald Trump és Vlagyimir Putyin orosz elnök közös sajtótájékoztatóját Arnold Schwarzenegger Kalifornia korábbi kormányzója. Schwarzenegger így fogalmaz: Úgy áltál ott, mint egy tál lefőtt tészta, mint egy rajongó kisfiú. Csak az hiányzott, hogy aláírást vagy közös fotót kérjél tőle, vagy valami ilyesmi. Mi az anyám kínja van veled?"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!