Szijjártó Péter vizsgáztatja a CNN-t

2018. október 04. 11:24

A CNN műsorvezetőnőjének válaszol Szijjártó Péter külügyminiszter. Szóba kerül a Sargentini-jelentés is.

2018. október 04. 11:24

Christiane Amanpour jó sokat értetlenkedik, szerinte a magyar kormány különcködik, az EU megbüntetett minket, és nem érti, miért ágálunk a bevándorlás ellen, ha egyszer alig van nálunk bevándorló. Szijjártó Péter leszögezi: a magyar kormány nem különcködik, a Schengen-övezetet védi, azért ágálunk a bevándorlás ellen, hogy megelőzzük a problémát, amivel a nyugat-európaiak küzdenek, és az EU nem büntetett meg minket. 

A magyar külügyminiszter leszögezi: nem érti, miért probléma, ha a magyar kormány szeretné megőrizni az ország hagyományait.

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csaba1848
2018. október 07. 11:28
Mivel a demokratikus facebook már letiltott,itt próbálok érvényesülni...Péter nagyon jó volt, egyenes, diplomatikus és néha oktató. Én láttam őt gyerekeivel Vácon egyébként az utcán, mindenféle testőr nélkül, elég bátor. Ritka az ilyen külügyminiszter,aki művelt, családi ember és még sportos, jóképű is. Örüljünk neki.
fogas paduc
2018. október 05. 12:43
Szíjjártónak vissza kellett volna kérdeznie, hogy : Mit gondol? Mi a véleménye a megmaradt amerikai őslakosoknak a migrációról?
utazo9
2018. október 05. 00:02
Péter nagyon jó volt. Az interjúban természetesen később előjött az illiberizmus az antiszemitizmus (mint Soros ellenesség) és ezeket is jól utasitja vissza. Le a kalappal a miniszter úr előtt. Hajrá Peti.
Adella
2018. október 04. 19:50
Ami még érdekes: Mandineren "Szíjjártó Péter vizsgáztatja a CNN-t" CNN-en "Amanpour grills Hungary's FM about keeping a 'Christian' country"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!