A Hír TV szerint egyoldalú a Magyar Nemzet történetét bemutató könyv

2018. november 15. 08:45

Pethő Tibor szerint viszont nem volt jobbikos a lap a G-nap után.

2018. november 15. 08:45

Pethő Tibor, a Magyar Nemzet korábbi szerzője a lap történetéről írt könyvet, állítása szerint a lapot 2015 előtt a kormánypárt irányította heti eligazításokkal. A Hír TV a könyvbemutatón arról érdeklődött Pethőnél, a G-nap után a Jobbik-szimpatizáns Simicska beavatkozott-e az újság működésébe. 

Pethő állítja: ellentétben a korábbi időszakkal ekkor semmiféle instrukciót nem kaptak, a lap nem volt jobbikos. Ha volt is olyan kísérlet, hogy beavatkozzanak a működésbe, ők az ellen felléptek – mondja. Gajdics Ottó, a Magyar Nemzet korábbi lapszerkesztője úgy véli: a szerző „sajátosan” kezeli a 2000 után történteket, nem látjuk benne Liszkay Gábor álláspontját.

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaltran
2018. november 18. 18:54
Van egy olyan teljesen elfogadott fogalom és gyakorlat a sajtóban, hogy kormánylap, vagy kormányközeli lap (külföldön is). És akkor tessék mondani mit írjon egy ilyen szegény lap? Legyen az ellenzék szócsöve? Hátezthogy? Megint oda lukadunk ki, hogy a független a legdemokratikusabb fogalom ami létezik, de persze a független (és a függetlenobjektív) az csak balos, liberális lehet, mint ahogy azt is tudjuk, hogy egy újságíró is csak baloldali lehet, mert csak és kész. Lassan elegem lesz ebből a szarból.
Renualt Clió RS
2018. november 16. 14:30
A sok okoskdó majom azt kifogásolja hogy a Gíró Szász András meg a Kocsis Máté vitte a Magyar Nemzet- nek az utasitásokat a FIDESZ-töl.ÉS AKKOR MI VAN??Az ott dólgozók is tisztába voltak vele hogy ha nem a FIDESZ úralkodik akkor Magyar országnak vége mert jőnnek Ahmed-ék.
Mich
2018. november 15. 23:12
Két náci-mosdató (Pethő és Stumpf) egyetért abban, hogy szó sem volt Jobbikról...
zakar zoltán béla
2018. november 15. 13:12
un oka
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!