A szlovák államfő fogadta Zsák Malina Hedviget

2018. november 28. 18:39

„Sajnos meg kell állapítanom, hogy Zsák Malina Hedvig története annak a példája, hogyan mondott csődöt az állam azon alapvető feladatában, hogy igazságot szolgáltasson" – írja Andrej Kiska.

2018. november 28. 18:39

Andrej Kiska, Szlovákia köztársasági elnöke fogadta Zsák Malina Hedviget – írja az Újszó. Kiska Facebook oldalán azt írta a találkozóval kapcsolatban, hogy „sajnos meg kell állapítanom, hogy Zsák Malina Hedvig története annak a példája, hogyan mondott csődöt az állam azon alapvető feladatában, hogy igazságot szolgáltasson. 12 év vizsgálat után nehéz igazságosságról beszélni. Főleg azután, hogy Zsák Malina Hedvig éveken át politikai támadások célpontjában volt az akkori belügyminiszter és a rendőrség részéről.“

Kiska továbbá kifejtette, hogy nem akar az ügyben bírót játszani, a hasonló esetek kivizsgálása nem lehet politikai viták áldozata, továbbá kifejezte, hogy a politikától teljesen független rendőrségi munkára van szükség. 

Fotók: Ujszo.sk//szlovák elnöki hivatal 

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hentes
2018. november 28. 23:07
A magyar még nem. Nem is fogja soha.
a hun
2018. november 28. 21:59
Hasonló gesztust, hasonló mentséggel, a magyar kormányfő is illendőnek tarthatna László Petra felé! Nem válna kisebbé általa.
panyigai péter
2018. november 28. 21:45
Föl nem foghatom, miért ment el a szlovák államfőhöz, mikor a szlovák állam ma is pont olyan, mint akkor.
balbako_
2018. november 28. 21:06
Pozitív lépés a szlovákok részéről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!