Nyugodjon le mindenki, LESZ szilveszteri Sas-kabaré

2018. december 27. 21:09

A fellépéseit viszont le kellett mondania a kabarékirálynak.

2018. december 27. 21:09

A Blikk szólaltatta meg a betegeskedő kabarékirályt, Sas Józsefet, akit novemberben orvosai figyelmeztettek: életével játszik, ha nem pihen. Sas akkor úgy tervezte, egyetlen, rövidített előadást elvállal még a Fészek Klub színpadán, hogy ne vesszen kárba a kollégái munkája, és együtt ünnepelhesse a nyolcvanadik születésnapját a meghívottakkal. Egészségi állapota miatt azonban ezt a fellépést is le kellett mondania.

Már csak a vérnyomásom problémás, jól beállították gyógyszerekkel, de a stresszt, az idegeskedést továbbra sem viseli jól a szervezetem. Igyekszem mindent kiiktatni az életemből, amitől felmenne bennem a pumpa. Szelektáltam, hogy milyen tévéműsort, híreket nézek meg, s lemondtam arról az egyetlen rövidített előadásról is” – mondta el Sas.

Azt is elárulta, a hagyományos szilveszteri Sas-kabaré azért nem marad el: írt egy új számot, és tizenegy régi kabaréja legjavából válogatott még a műsorba, aminek a végére meglepetést is tartogat.

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2018. december 31. 22:09
"..Nyugodjon le mindenki, LESZ szilveszteri Sas-kabaré.." PEDIG MÁÁN' KEZDTEM REMÉNYKEDNI BENNE, HOGY NEM LESZ!
pemete jakab
2018. december 28. 18:36
"Nyugodjon le mindenki, LESZ szilveszteri Sas-kabaré" Ott tartunk, mint 1990 előtt. Akkor is, most is csak a humort lehet komolyan venni ebben az országban.
Erus01
2018. december 28. 14:25
Már a körmöm rágtam idegességemben,hogy nem lesz. Ja nem. Pont lesz@rom a Sas kabarét a név adójával együtt. Ha meghallom a hangját ennek az embernek kiráz a hideg. Egy pojáca,egy ripacs és nem művész. Ja,és hiteltelen.
Türelem
2018. december 28. 12:19
Józsi! Vigyázz Magadra, ezt emberként írom. Azért azt tudtad, s tudod talán ma is, hogy Hofiért mentek el az emberek a Mikroszkóp Színpad előadásaira, a szünetig az egész műsoridő Gézáé volt, megérdemelten. A szünet után jöttél Te és a többiek.... Szóval vigyázz Magadra, s ne nézz semmilyen TV-t, ne hallgass rádiót, ne olvass újságot, s hagyj fel a szereplésekkel, fel sem tudod mérni annak egészségedre gyakorolt veszélyét, amit Orbán Viktor 2030-ig történő kormányzása hordoz magában. Radnóti özvegye is csak régi könyvekből olvastatott fel Magának....nyúlj vissza az ötvenes évekhez. Selye János világhírű tudósunk egyszer írt egy verset, amit az élet célja feletti töprengése ihletett. Az emberi közeli és távoli céljait vizsgálta. E l kell kerülnünk a kudarcot, a megsemmisítő bukást, , ezért ne törjünk túl magasra s ne vállaljunk erőnket meghaladó feladatokat. Mindenkinek megvannak a maga korlátai...a csalódás distresszhez vezethet...írta. S e téma ihlette tehát a vesét: "Harcolj mindig, ha a cél nemes, De nem áll ellent, ha nem érdemes."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!