Tridenti misével emlékeznek Antall Józsefre a Szent Isván bazilikában

2018. december 03. 18:02

Régi rítusú misével emlékeznek az első szabadon választott miniszterelnökre a Szent István bazilikában.

2018. december 03. 18:02

2018. december 11-én délután 16:30-kor Varga Lajos váci segédpüspök ünnepélyes főpapi gyászmisét mutat be a római rítus rendkívüli formájában a Szent István bazilikában Antall József, Magyarország első szabadon választott miniszterelnöke halálának 25. évfordulóján.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VESZ ÉSZ
2018. december 05. 20:58
Antal József lehet,hogy rendes és jó ember volt,de mint miniszterelnök gyalázatosan,és gyáván cselekedett,ezért roppant súlyos szerepe volt neki is,az elfuserált rendszerváltásban,ezért sokkal,jobban jártunk volna ha előbb megdöglik,mint hatalomra kerül.Bűnös mert elfogadta,hogy valaki oda helyezze a legfelső polcra és ezzel elvette a helyet az arra érdemesebb elől.Íme az eredménye,az aljas Fidesz.
balbako_
2018. december 04. 12:09
Isten nyugosztalja!
néhai Ch.Pilot
2018. december 04. 10:45
Az Isten áldja meg néhai Antall József miniszterelnök urat! Joggal nevezhetnénk mártír miniszterelnöknek is, aki életét adta hazájáért. A vörös államigazgatási- és médiatengerben volt kénytelen egy nemzeti kormányt vezetni. Ő maga is "kamikaze kormánynak" nevezte. Tudta, hogy egy ilyen felemás, felülről és nyugatról vezérelt műrendszerválás nyomán, egy 40 éven át agymosott néppel az első nemzeti kormány bukásra van ítélve. Mégis vállalta, mert az útra rá kell lépni, hogyha célt akarunk érni. Nem kétséges, hogy halálos betegsége a balliberális ellenzék és sajtó aljas támadásai, rágalmai miatt jóval előbb hatalmasodott el rajta, mint ez normális esetben történt volna. Legyen áldott az emléke mindörökké!
Rony Tronco
2018. december 04. 08:23
Ilyen erővel akár kádárért is misézhetnének.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!