Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Bangóné Borbély Ildikónak fehér port tartalmazó levelet küldtek

2019. január 31. 13:53

Az MSZP-s politikus szerint több fenyegető levelet is kapott az elmúlt időben, de a mostani átlépett egy bizonyos határt – a rendőrség elindította az eljárást.

2019. január 31. 13:53

Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselője a Facebook-oldalán tett közzé egy videót, amelyben feldúltan mondta el: kapott egy fenyegető levelet, amelyben fehér port is találtak. A politikus közölte, hogy jelenleg is folyik az eset felderítése. 

 

Összesen 224 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2019. február 02. 16:41
A SÜTŐPOR meg a SZÓDABIKARBÓNA kúrva "erős, faszául erős képet gyárt Ikdikó NACCSÁD!' Nosza csak behúzni belőlük 1-1- kávéskanállal annyi ölég hozzá!
Senye Péter
2019. február 02. 14:59
Ha valakinek tényleg útjában lenne, akkor az ajtókilincsére szórna valami hatásosat..
amarna
2019. február 02. 07:59
ez is " elég erős kép".......jobb mint a hasoncsúszás......véletlenül nem te libbant bolsi találtad ki ???????
flesh ripper
2019. február 01. 10:47
Bangóné kapott egy szippantásnyi tetűport? Szerintem a feladó Bangóné. Vagy Újhülye? Vagy Bélszél Detti? Talán a szadomazochista Kulahalmi? Esetleg Vadagyai? Mit szóltok haddelhadddházihoz (eddig a köldökében tárolta?), vagy Lopcsány & D(Dobreva) K(Klara)?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!