Csaknem egymilliárd forintos közműfejlesztés indul a VOLT fesztivál területén

2019. január 28. 12:16

A soproni fesztivál hosszú távú megrendezését garantálja a fejlesztés.

2019. január 28. 12:16

A soproni Volt fesztivál hosszú távú megrendezését garantálja az az egymilliárd forintos közműfejlesztés a Lővér kemping szomszédságában lévő területeken, amely a Magyar Közlöny pénteki számában jelent meg egy kormányhatározatban – mondta Sopron polgármestere hétfőn sajtótájékoztatón.

Fodor Tamás (Fidesz-KDNP) hangsúlyozta, hogy a harkai plató néven ismert terület részben természetvédelmi terület, de a közműfejlesztés során biztosítják, hogy a terület ugyanúgy nézzen ki, mint jelenleg. Erre környezet- és természetvédelmi tanulmányok készültek. 

A fejlesztésre azért van szükség, hogy kulturáltan, európai színvonalon lehessen a VOLT fesztivál és az egyéb városi kis-, közepes és nagyrendezvények ideje alatt kiszolgálni az embereket. 

(MTI)

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsolt75
2019. január 28. 17:53
Helyes! Utálom a tojtojt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!