Felavatták Széll Kálmán szobrát

2019. június 27. 11:51

A Széll Kálmán téren.

2019. június 27. 11:51

Felavatták Széll Kálmán korábbi magyar miniszterelnök és pénzügyminiszter szobrát a róla elnevezett téren. A politikust ábrázoló egész alakos bronzszobrot Tóth Dávid szobrászművész készítette.

A szobor avatásán beszédet mondott Tarlós István főpolgármester, Varga Mihály pénzügyminiszter pedig koszorút helyezett el.

Tarlós István beszédet mondott

Varga Mihály koszorúzott

 

(fotók és szöveg: MTI)

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flesh ripper
2019. június 29. 20:14
...csak nehogy elvigye a szél Széll Kálmánt, ha a szél belekap a Széll vitorlájába..., vagy mi az mögötte? Széljegyzet? Isten segíts, nehogy Szél Detti arra járjon, mert ha szellent...
jenggot
2019. június 28. 17:46
Kiez?
I am being lied to
2019. június 28. 13:58
Szobrok kellenek az emberi városokba. Egyébként mi volna a különbség város és hangyaboly között? (Victor Hugo)
krotak
2019. június 27. 15:58
A fanyalgóknak. Egy régi, Amerigo Tot-tal készült interjú-film jut az eszembe. A riportert végigvezette a műtermében, s azt mondta: látja, tudok én jó szobrokat is készíteni, de nincs rá kereslet... (Pár év múlva már lesz bátor ember, aki kimondja: a Milói Vénusz is egy pancser által készített giccs: a vak is látja, hogy nőt ábrázol, és nincs semmi mondanivalója).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!