Varga Norbert mögé áll be az ellenzék Sopronban

2019. augusztus 21. 12:43

A pártok szerint a városnak olyan emberre van szüksége, aki nem dugja a homokba a fejét a belső migráció kihívásai láttán.

2019. augusztus 21. 12:43

Varga Norbert független polgármesterjelöltet támogatja a Momentum, a Jobbik, a Magyar Szocialista Párt, a Demokratikus Koalíció, a Lehet Más a Politika és a Mindenki Magyarországért Mozgalom Sopronban az október 13-ai önkormányzati választáson – közölték az ellenzéki összefogás szereplői szerdán az MTI-vel.

Közleményük szerint az összefogás végig azt az elvet vallotta, hogy Sopronnak nem „pártkatonára van szüksége, hanem egy olyan emberre, aki képes minél több embert megszólítani, aki képes a pártok felett, azokat egyesítve kiállni a választók elé”. A városnak olyan emberre van szüksége, aki valós problémákkal foglalkozik, „nem dugja a homokba a fejét” a várost érő belső migráció kihívásai láttán, aki felkészült, van tapasztalata és ereje Sopron vezetéséhez – írták.

Az összellenzéki jelölt az MTI információi szerint közgazdász, politológus, tanár, és teológiai végzettséggel is rendelkezik.

(MTI)

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2019. augusztus 21. 20:35
A hőség vírusa nem a hűség városa!
balbako_
2019. augusztus 21. 19:56
Ha én soproni lennék megnézném kik támadják az ürgét és, ha a Momentum, a Jobbik, a Magyar Szocialista Párt, a Demokratikus Koalíció, a Lehet Más a Politika és a Mindenki Magyarországért Mozgalom együtt, vagy külön-külön szerepel mellette, akkor inkább a kezem vágnám le, minthogy oda ikszeljek.
telekes
2019. augusztus 21. 16:11
Nekünk soproniaknak nem kell Varga. Számunkra ő idegen. Egy csűrhe kirakatbábuja,mint volt Veszprémben az a kis seggdugasz. Soproni polgárt választunk polgármesterünké. Megvagyuk mi magunk között, nem kellenek a gyüttmentek.
neuhistoriker
2019. augusztus 21. 15:55
Ez a Varga is egy közpénzen tartott ingyenélő bohóc. https://m2.mtmt.hu/api/publication?cond=authors;in;10028804&cond=category.mtid;eq;1&labelLang=hun
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!