Soproni posztapokaliptika, független módra

2019. szeptember 05. 21:25

A független, de ellenzéki támogatással induló Varga Norbert szerint a leghűségesebb városban hamarosan csak gázmaszkkal lehet közlekedni?

2019. szeptember 05. 21:25

Igazán rendhagyó és vizuálisan erős grafikával kampányol a Facebookon a soproni független jelölt, Dr. Varga Norbert: ezen – valószínűsíthetően – két gázmaszkos gyerek látható, amint egy ipari környezetben „levegőznek”, pár, műanyag zacskóba tett fűmag(?) társaságában.

A fotót természetesen az őt kísérő bejegyzéssel együtt mutatjuk meg:

Dr. Varga Norbert a szövegben kitér „az Amasonas-i” tüzekre, valamint a Bahamákat letaroló Dorain hurrikánra, és levonva a megfelelő tanulságokat, kijelenti: „Egy véges ökológiai rendszerben végtelen növekedés nem érhető el, ezért elemi, rendszerszintű változásokra van szükség. Mi ezért is fogunk dolgozni Sopronban!”

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2019. szeptember 06. 15:05
Nem is tudtam, hogy Sopronban olyan ipari kapacitások vannak, amik ennyi füstöt termelnek, hogy csak gázálarcban lehet babusgatni az üveges kúszónövényt. Nem vicc. Mi? Ez a hülye kép, a csenevész végtagokkal rendelkező alakok, vagy a karba tett kezű fószer? De, az.
Korrupt Kornél
2019. szeptember 06. 11:50
kis butus, mondhatnám böszme emberke! Egyszerű a megoldás, hogy eddig nem jöttél rá! Tiltasd be az autózást, Sopron közigazgatási határán belülre nem mehet autó! Áruszállító is csak meghatározott időre. Már jobb lenne a helzet. Aztán figyeld a szavazatodat, az autósok számát, akik rád szavaznak. Egyszerűbb megoldás lenne, ha a járó motorokkal parkoló kocsikat kivonnád a forgalomból. Ja, és ne egyél babot, mert akkor nagyon szennyezed a levegőt.
IV. Fawkes
2019. szeptember 06. 05:43
Maradj a seggeden Hegykőn, és akkor nem lesz baj...
szodabár
2019. szeptember 05. 23:25
Unalmas https://figyelo.hu/kitalalt-a-volt-greenpeace-vezer-a-klimavaltozas-egy-nagy-atveres
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!