Jobbik után betyárinvázió a Corvin közben

2019. október 23. 19:44

Forradalmi rigmusok, fekete ruhás megemlékezők, lezuhanó drón, Romantikus Erőszak. A Corvin közben tartott megemlékezést a Betyársereg és a Légió Hungária.

2019. október 23. 19:44
Constantinovits Milán
Constantinovits Milán

Sűrű délután volt a Corvin közben október 23-án: egymást váltották az egyéni és csoportos megemlékezők. Öt óra tájt ért véget a Jobbik, a teret az elmúlt évekhez viszonyítottan kissé foghíjasan megtöltő forradalmi ünnepsége. Ők, ahogy arról lapunk is beszámolt, annak ellenére a Corvin közben gyűltek össze, hogy Pongrátz András (Pongrátz Gergely testvére) a forradalom eszmeiségéhez méltatlannak nevezte a pártot.

A Jobbikot a Betyársereg és a Légió Hungária erődemonstrációnak is beillő megemlékezése követte. Nyitányként a házfalakat megremegtető hangerővel dörrent meg a Romantikus Erőszak forradalomhoz kapcsolódó dala, majd kb. kétszáz, fekete pulóvert, bakancsot viselő betyár masírozott be a Corvin közbe. A megemlékezés elején hosszú percekig rigmusokat kántáltak a résztvevők: „Ötvenhat-ötvenhat!" „Égjen a tűz, lobogjon a láng!" és „Harcolj velünk!"

Ezt követően ünnepi szónoklatokkal folytatódott az esemény, tolmácsolták egy angol testvérszervezet levelét is. Meghökkentő momentuma is volt az ünnepségnek. A beszédek alatt egy drónnal filmezték magukat a résztvevők, azonban a szerkezet nekicsapódott a harmadik emelet magasságában egy házfalnak, és kisebb zavart okozva lezuhant.

A Betyársereg és a Jobbik megemlékezése is fokozott rendőri jelenlét mellett zajlott, a teljes Corvin közt körülölelték a rendfenntartó egységek.


Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Területvédő
2019. október 24. 00:24
ujjal
Robur
2019. október 23. 22:01
Mennyi sok büdös náci.
kolaci
2019. október 23. 21:42
Nálatok megnézhető a vadhajtasok.hu ?
kiss.istvan770
2019. október 23. 20:44
A jobbik elárulta a választóit és a hazáját is. Szégyent hoztak a forradalmárokra, árulóknak semmi keresnivalójuk a Corvin közben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!