Fidesz: Bán Teodóra politikai tisztogatás áldozata lett

2019. december 13. 20:54

Miközben a színházak és a szabadság megvédéséről beszél, Karácsony Gergely érvénytelenítette Bán Teodóra kinevezését a Szabad Tér Színház élére.

2019. december 13. 20:54

Bán Teodóra volt a Magyarország élőben című műsor vendége a HírTV-n, ahol beszámolt arról, hogy miközben a színházak és a szabadság megvédéséről beszél, Karácsony Gergely érvénytelenítette a kinevezését a Szabad Tér Színház élére.

Hassay Zsófia, a főváros fideszes képviselője úgy fogalmazott Bán Teodóra menesztése kapcsán: „hogy ha politikai tisztogatásról beszélünk, akkor ez az”.

„Ön szerint is politikai tisztogatásról van szó?” – kérdezte Földi-Kovács Andrea műsorvezető,a Szabad Tér Színház korábbi igazgatóját.

„Nagy valószínűséggel szüksége van bizonyos személyeknek a helyére, ahhoz, hogy az új városvezetés és az új elvárásoknak megfelelő személyek kapjanak pozíciót, hiszen ezek a helyek azt gondolom, hogy mindannyiunk számára nagyon fontosak. Bár jó lenne, ha függetlenek lennének a színházak a politikától, de maguk a színházvezetők küzdenek azért, hogy őket megkülönböztessék és ez nem más területre tereli így ilyenkor a politikusoknak is a döntését, minthogy politikai döntést hozzanak afelől, hogy ki üljön a székbe.” – válaszolta Bán Teodóra, aki szerint tehát nem szakmai alapon döntöttek visszahívásáról.

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tidal_wave
2019. december 16. 14:13
Bán Teodórát még DEmszky idejében nevezték ki, 15 éven át megfelelt Demszkynek is, meg Tarlósnak is. Nyilván az a nagy bűne, hogy 2010-ben nem hagyta ott tüntetően a pozicióját, és most azért lett gyanús, mert hogy merészelt együttműködni Tarlóssal... Mocskos ballibsi banda...
Saksafar
2019. december 15. 05:55
Ha te ismered Bán Teodórát, akkor én vagyok a török szultán? Viszont pont ugyanolyan unintelligens tahó vagy, ami nem ritka a ballib oldalon.
zsoltkom2
2019. december 14. 11:11
„Fidesz: Bán Teodóra politikai tisztogatás áldozata lett” Ha ez így van, lehetne annyi következetesség a Fideszben, hogy elismerik, ezt a helyzetet ők idézték elő. Sorra jönnek elő esetek, hogy a volt fideszes vezetésű önkormányzat mennyi szarral borította be az országot… és, hogy mennyire számított nekik a nép (semmit vagy éppen rabszolgának nézte őket). Különösen érdemes a Fidesz lakta területeket ellenőrzés alá vonni. És ez nagy haszna a Fidesztől megszabadult városoknak. Bán Teodóra, mint veszteség sokkal kisebb léptékű rossz, mint amit csinált a nyugdíj előtt állókkal anno a Fidesz... azért, hogy a fiataloknak legyen lehetősége megnőni (a Fidesz fiataloknak!!). Ne rinyálj Fidesz! Akkor van erkölcsi alapod, ha lemondasz. Egy romlott erkölcsű ne moralizáljon. Igaz-e színváltós és kétarcú Orbán-Kövér?? Isten sem szereti az ilyeneket... csak a 2/3. A bálvány imádásáért igazán kár volt ennyit szívatni a magyarságot 1000 éven át. Most bizonyítja a 2/3, hogy kereszténység nélkül is jutott volna valamire a pogány nép.
ráadás-éve
2019. december 14. 10:01
Ilyen a politika. Ezzel számolni kell.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!