Az újpesti önkormányzat a politikusok családtagjaival is bőkezű

2019. december 18. 18:56

Gréczy Zsolt fiának is jutott állás az újpesti önkormányzatnál, kommunikációs szakemberként segíti Déri Tiborék munkáját – tudta meg a Pesti Srácok.

2019. december 18. 18:56

„A büdzsé bebiztosításának érdekében kerülhetett jogi tanácsnoknak Újpestre Gréczy Márton, aki szaktudásával és tapasztalatával – ügyvédbojtár jelenleg – jogászatice védi a kerületet” – írja a Pesti Srácok.

Az újpesti polgármester a Pesti Srácok portálnak azt nyilatkozta: „Tévedés, hogy Gréczy Márton jogi tanácsnokként segíti az önkormányzat munkáját”. A polgármester szerint Gréczy Zsolt fiára kommunikációs szakemberként számítanak, a honlapon eddig szereplő beosztás elírása ügyében pedig azonnal intézkedik, hogy azt javítsák ki az illetékesek.

A portál megkérdezte Déri Tibort arról is, mi indokolta, hogy Ungár Klárát nevezzék ki a kerületi rendelőintézet élére. A városvezető erre azt válaszolta, hogy arról az LMP-s Kanász-Nagy Mátéval ketten döntöttek, és semmilyen politikai nyomás nem volt rajtuk. Déri szerint az sem igaz, hogy Ungár Klárának nincs a szakterülethez köthető végzettsége, mert kiderült, hogy korábban egészségügyi menedzser képesítést szerzett, ami így már alkalmassá teszi a posztra.

Az pedig, hogy Varju László a DK alelnökeként a legapróbb újpesti ügyek kapcsán is tiszteletét teszi, a kerület első embere szerint csak annyit jelent, hogy Varjunak – országgyűlési képviselőként – fontosak a választókörzetében élők gondjai. Déri Tibor elmondta azt is, hogy Varjuval napi szinten egyeztetnek az önkormányzat munkájáról, de politikai nyomásról, felügyeletről szerinte szó sincs.

Összesen 237 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2020. január 02. 13:12
Greczy Zsolt DK s gecije nyalka a liberal-bolsevik pokgarmestereknel. Dobrev klarifari óránként felsikkant!
fogas paduc
2019. december 19. 15:22
Kedves Momentum, Kedves Fegyőr! Akkor most lehet tüncizni és borítani a koalíciót.
fogas paduc
2019. december 19. 15:20
Hát, Móricz Zsigmond ebből micsoda Rokonok regényt írhatitt volna! ZsV, Zsebre váglak. ZSB, zsebre vágott bíróság.... A végén Brüsszel ezt is az Orbán nyakába fogja varrni.
sagirdilsiz
2019. december 19. 14:47
Meg van a Dk-s induló, Gréczy írta. Tizenkétésfélcentis fxszel, egy Dékás könnyen viccel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!