Magyar Nemzet: Kirúgták a 168 Óra álhírterjesztő újságíróját

2020. január 21. 22:08

A miskolci kórházban történtekkel kapcsolatos cikk hamis információkat és rágalmazásokat is tartalmazott.

2020. január 21. 22:08

Kedden megszüntették a 168 Óra újságírójának munkaviszonyát, aki a lapvezetés engedélye nélkül tette közzé a hetilap online felületén a Kivették Adrienn petevezetékét a miskolci kórházban, de ezt csak három évvel később, mástól tudta meg című cikket – írja a Magyar Nemzet. 

A cikk amellett, hogy számos fals információt tartalmazott, rasszizmussal rágalmazta Nagy Gábort, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kórház orvosigazgatóját. A lap főszerkesztője, Rózsa Péter hétfőn még nem gondolta, hogy helyesbítést kellene közölniük, vagy elnézést kérniük a félretájékoztatásért, mivel annak közlésekor még nem állt rendelkezésükre minden információ az ügyben. A cikket végül a nagy médiavisszhang miatt távolították el az oldalról, a kórházzal pedig felvették a kapcsolatot.

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. január 23. 09:36
BANGÓNÉ TEGNAP ESTE AZ atv-BEN "BANGOTT". SAJÁTOS MÓDON A MISKOLCI KÓRHÁZZAL ÖSSZEFÜGGŐ VÉRLÁZITÓ HAZUGSÁGÁRÓL HALLGATOTT MINT FING A FŰBEN. 8-10 ÉVVEL KORÁBBI PÉNZÜGYI-FIZETÉSI PROBLÉMÁKKAL HOZTA ELŐ A "FARBÁT", AMIHEZ SIMON ANDRÁS MŰSORVEZETŐ BŐSZ MELLÉBESZÉLÉSSEL HIZELEGVE ASSZISZTÁLT....ILYEN SUNYI HAZUGOK "EZEK".... EGY 3 SZAVAS FÉL MONDAT NEM ESETT ARRÓL, HOGY A 168 ÓRA "ADRIENNJE": 1.) NEM IS CIGÁNY; 2.) NEM IS SZÜLŐKÉPTELEN; 3.) ÉS AZ ORVOSIGAZGATÓHOZ Ő BANGÓPICCSA EL SEM MENT..CSAK HAZUGAN "BEMÓSZEROLTA".
syphax
2020. január 22. 21:44
Az ú.n "balliberélis média" legkülönbözőbb fórumain oly tengernyi mennyiségű a: 1.) HAZUDOZÁS; 2.) MEGTERVEZETT ÉS FELÜLRŐL IRÁNYITOTT RÁGALOM; 3.) FAKE NEWS ÖZÖN ÉS ÁRADAT. HOGY NEKIK MÁR "NEM PROBLÉMA" EGY EMBERI ERKÖLCSI HULLA IDE VAGY ODA LÖKDÖSÉSE. VÉGSŐSORON MAJD ELMEGY A 168 ÓRA KORÁBBI ÚJSÁGIRÓ CSAJA GYURCSÁNYHOZ VAGY FEGYŐRHÖZ BESZÉDIRÓNAK--MINT GECI ZSÓTTI--OSZT' JÓNAPOT! AZ ÖSSZES KÖRÖMLETÉPŐ-EMBERKINZÓ ÁVÓSKOMMUNISTA ZSIDÓ AZ ANCIENNE REGIME ALATT--MINT BAUEJZSIDÓ MEG LENDVAIPACÓZSIDÓ IS MINDIG "FÖLFELÉ BUKOTT" --ILYETÉN MÓDON--AZ '50-ES ÉVEKBEN. KOMMUNISTÁKNÁL EZ IGY SZOKÁS: EZ AZ Ú.N. "VÖRÖS SEGÉLY"!
nyugalom
2020. január 22. 19:45
Megnevezne vegre valaki ezt a gennyes alakot?
Karácsony Szilvi
2020. január 22. 16:13
Azt hiszi ez a tetű főszerkesztő, hogy ezt az aljas BŰNTÉNYT egy sima helyesbítéssel /amit apró betűvel eldugott helyen közölnek/el lehet intézni? Legyen belőle bírósági ügy , a kirúgott csaj soha, sehol ne lehessen úságíró és a főszerkesztőt is rúgják ki. Avval védekezik ez a mocsodék, hogy ő nem tudott az egészről. Na ne, azt hazudja, hogy nem tudott róla!!! Hülyének néz mindenkit. Mire egy cikk megjelenik egy újságban több ember kezén átmegy. És ha nem tudott róla, akkor milyen állapotok lehetnek a 168 óránál?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!