Szávay István otthagyja a Jobbikot

2020. február 25. 18:24

A politikus a Facebookon jelentette be döntését.

2020. február 25. 18:24

Kilép pártjából Szávay István, a Jobbik politikusa és alapító tagja. Szávay döntését a Facebookon jelentette be. A politikust a Jobbikon belül Jakab Péter egyik legfőbb ellenlábasaként tartották számon. Szávay nem kívánta indokolni döntését.

„A mai napon kiléptem a Jobbik Magyarországért Mozgalomból, amelyet egykoron tizenhárom barátommal együtt alapítottam. Húsz évet hagyok a hátam mögött onnantól kezdve, hogy elsős egyetemistaként 2000 szeptemberében elődszervezetünk, a Jobboldali Ifjúsági Közösség tagjává váltam.

Döntésemet a nyilvánosság előtt indokolni nem kívánom, más párthoz nem csatlakozom, sajtómegkeresésekre nem válaszolok, lakájmédiában futtatott Jobbik-szakértő nem leszek. Egykori barátaimnak, tagtársaimnak jó munkát kívánok.”

 

Összesen 184 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antioxi
2020. február 26. 16:10
Jákob lassan egyszemélyes párt lesz és belép a dk-ba.
formaegy
2020. február 26. 12:46
Vona szépen elintézte a Mirkóczki seggvégével a Jobbikot.))))))))))) A marhák valóban váltópárt lehetett volna. Emlékeztek anno amikor a Jobbik (Vona vezetéssel) kifordult magából, és a Kálmán Olgica a keblére ölelte őket, akkor írtam, hogy a marhák nem veszik észre, hogy a megsemmisítésük kezdődött el..... Majd Gyurcsány nyíltan az ATV-ben Egonkánál (akkor nem fingott az éterbe) - nem a Jobbik kell, hanem a szavazójuk.... - . Simicska egy pártot akart magának, és a marhája elhitte, hogy ha egy ballibes csürhét csinál belőlük akkor felmorzsolja a ballibet.))))) Egyre nem számított, hogy az mszp a hátán életben tartja az alkoholista Gyurcsányt, akivel szó szerint felmorzsolják a Jobbikot.))) A marha hazaáruló, szélkakas, hazug gerinctelen Jobbik - ész annyi amennyi látszik - megette.))) Csak azt kapja amit megérdemel. Szépen szopóznak majd az alkoholista, elmebeteg Gyurcsány f....án. Ennyi az övék. Vona minden elismerést megérdemel. Így kell egy nem akármilyen %-kal rendelkező pártot gerincre vágni.)))) Csak amit érdemelnek!
vigyor
2020. február 26. 12:30
...nagy siker a néppártosodás meg a kisköcsög elnök a jelek szerint.
catalina9
2020. február 26. 12:27
Szávay István otthagyja a Jobbikot" hát mit keresne egy bolsevik pártban?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!