Orbán Viktor: Egyetlen magyar sincs egyedül!

2020. március 29. 17:32

Tizennyolcadik nap. Körkapcsolás. Egyetlen magyar sincs egyedül! – írta közösségi oldalán a miniszterelnök.

2020. március 29. 17:32

 A kormányfő által a koronavírus-járvány miatt hirdetett veszélyhelyzet tizennyolcadik napján megosztott összeállításon magyarországi és határon túli futballszurkolók körkapcsolás-szerűen éneklik el az Ismerős Arcok zenekar Nélküled című dalát. A videón feltűnik a magyar labdarúgó válogatott olasz szövetségi kapitánya, az Olaszországban tartózkodó Marco Rossi, valamint a nemzeti tizenegy csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs, aki az Egyesült Arab Emírségekből jelentkezett az összeállításhoz.

Orbán Viktor a felvételen emlékeztet, március 28. és április 11. között az egész ország területén kijárási korlátozás van érvényben. „Két héten keresztül mindannyian az otthonunkat, vagy a lakóhelyünket csak munkavégzés, vagy alapvető szükségletek ellátása céljából hagyhatjuk el” – fogalmazott a kormányfő a videón.

(MTI)

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
monuskaroly
2020. március 30. 08:22
Jól mondod, de lehet hogy a Marsig is. Egy 24.hu cikk, mondjuk most a járvány miatt sok száz milliárddal több lesz majd az eü. kiadás. https://24.hu/fn/gazdasag/2019/06/04/nyugdij-egeszsegugy-koltsegvetes/
János bácsi
2020. március 29. 22:34
Még mindig azzal a kurva focival foglalkozik. Az összes pénzünket ezekre senkiháziakra költötte, ahelyett, hogy az egészségügyre költött volna . Szaros szájmaszkot nem lehet kapni. Sorra fogunk hullani mint a legyek.
amaurote
2020. március 29. 22:21
Egyetlen magyar sincs egyedül! De aki nem fideszes az nem magyar. XD
linkeloe
2020. március 29. 21:51
A sportot , közösségteremtő hatása miatt gyűlölik zsigerből a libsik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!