Új történelmi mélyponton a forint

2020. március 16. 14:59

Közel jár a 350-hez a forint az euróval szemben.

2020. március 16. 14:59

Hétfő reggel 340-nél kezdett a forint az euróval szemben, majd a kora délután folyamán újabb történelmi mélypontokra süllyedt: 347,73-nál is járt a forint az euróval szemben.

A Portfolio arról ír: egyelőre nem látják, mi indokolná a forint hirtelen gyengülését, a piaci pánikot tartják az elsődleges oknak. 

A Portfolio arról is ír: a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a mai napon több intézkedést hozott annak érdekében, hogy támogassa a koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került, illetve potenciálisan nehézségekkel szembesülő vállalatokat. Az MNB felszólítja a bankokat, hogy a rendkívüli helyzetre való tekintettel alkalmazzanak a vállalatok esetén törlesztési moratóriumot.
 

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lion
2020. március 17. 11:59
350 már kedden az euró. Mi lesz ebből később? Vérengzés.
remenyjo
2020. március 17. 00:50
van az a pénz amivel be lehet dönteni egy gazdaságot .
Tatulus
2020. március 16. 23:06
Ez a suttyó "Értemén", aki ló..szt sem ért semmiről, már megint kiabált az ólból, nem fogja fel, hogy a hozzá hasonló hazaáruló szarokkal nem tárgyalok, üzeneteikkel nem foglalkozok, maradnak az ól mélyén egymásnak! Az ilyen szarok, mint ő, csak rontják a közbeszédet, sajnos van belőlük elég!
Salamander
2020. március 16. 19:15
KI AZ A sz@rházi fos, aki a veszélyhelyzetben romló helyzetű forintról szóló hírt "LÁJKOLJA"? Nem az öncélú lázítás a cél, de VEGYÜK MÁR ÉSZRE, HOGY AZ ORSZÁGUNKAT ELLEPTÉK A TETVES, KÍNZÓ PARAZITÁK: akinek ennyi bizonyíték nem elég annak orvosnál a helye. FEL KELLENE ÉBREDNÜNK, mert ezek ellen a rohadt szélhámosok ellen ideje lenne komolyan fellépni, vagy balfastkodásunk rredménye megint egy trianon lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!