Így szól az István, a király Dolhai Attila kertjéből!

2020. május 20. 20:37

Rockopera otthon – az Operettszínház művészeinek közreműködésével.

2020. május 20. 20:37

Az István, a király előadásunk tánckara kiszabadult a természetbe – írja a Budapesti Operettszínház a Facebookon. A feltöltött videón a művészek otthonról, illetve a természetből kapcsolódnak be a „Szállj fel, szabad madár!” című dal előadásába az István, a király rockoperából. Koppány vezért Dolhai Attila alakítja, a koreográfus Lénárt Gábor, közreműködik továbbá a Budapesti Operettszínház Balettkara és Musical Együttese.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Flagellator1974
2020. május 21. 06:44
0:27-nél kezdődik.
Flagellator1974
2020. május 21. 06:43
Nincs rossz hangja az operettkirálynak. De ha koppány, akkor Vikidál. Egy másik javaslatom Koppányra: https://www.youtube.com/watch?v=4d_5R_noZas :D
flesh ripper
2020. május 21. 06:32
Szép, szép, de ilyen mozgáskultúrával, fizikai adottságokkal és tudással, ezek a művészek pl. Amerikában, mind éhen halnának, ha a színházi világban keresnék a betevőt. Az énekes s legfeljebb pincér lehetne Hollywoodban, v. NY-ban... Azért is nagyon jó, kipárnázott hely Magyarország, mert a sok-sok színházban a népesség számához képest, a rengeteg színész, táncos, ugribugri, énekes, bohóc, mind elég jó fizetést húzhat. Sőt, még elégedetleek is lehetnek a körülményekkel.
annamanna
2020. május 20. 22:31
Hát ez rettenetes, kár volt megnézni. Koppány a trambulinon :( És az operettista hang :( A vizuális környezetszennyezést gyorsan el lehet felejteni ezzel a verzióval: https://www.youtube.com/watch?v=2koNUJzsLfQ - itt török diákok éneklik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!