Reagált a DK videóklipjére az Ismerős Arcok

2020. július 20. 15:16

A párt a Nélküled című számot használta fel az egyik videójához.

2020. július 20. 15:16
null

Amint arról beszámoltunk, videóklipet csinált a Demokratikus Koalíció a Nélküledhez. A klipben az Ismerős Arcok számához vágtak össze képeket lepusztult kórházakról. Hétfőn reagált a DK akciójára Nyerges Attila, az Ismerős Arcok frontembere, aki egyben a szám előadója is. Nyerges a Hír Tv-n azt mondta, hogy a zenekar nem örül annak, hogy „a nemzet összetartozását jelképező dalukat” Gyurcsány Ferenc pártja használja provokációra, miközben ő „annyifelé szakítja a nemzetet, ahányfelé csak tudja”. 

Az is elhangzott: jogi útra terelik az ügyet, és mindent megtesznek azért, hogy letiltassák az ellenzéki párt videóját.

Nyitóképünk forrása: MTI Fotó: Kovács Attila.

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Horváth Gyuláné
2020. július 23. 20:40
Azért mi is tehetnénk annak érdekében ,hogy levegye a cukorhegyi. Volt már rá példa, hogy annyian jelentettünk valamit, hogy kénytelenek voltak eleget tenni! Egy próbát megér! Attiláék pedig, a szaros gatyát is pereljék le róluk!
gyaloggos
2020. július 21. 16:08
A Gyurcsány-párthoz, a bukott miniszterelnökhöz meg illik is, erőltetni sem kell a Beatrice-től AZOK A BOLDOG szép napok c. nótát, KB. az jellemezte a 2010-es választások utáni hangulatot Magyarországon, és nincs ez ma sem másképpen!
formaegy
2020. július 21. 08:04
"jogi útra terelik az ügyet" Remélem kemény milliókra! Mit is lehet várni egy hitlerista részeges Gyurcsány párttól. Békétlenség, vergődés, aljasság, magyarok taposása...... Minden ami magyar az méreg a hazaárulóknak!
Dominium Magna Hungaria
2020. július 20. 22:58
Az ellenzéknek nem megy valahogy ez a videógyártás...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!