Tovább tud működni az Index?

2020. július 27. 22:51

Az Index.hu szerkesztőségét jelenleg a portál három főszerkesztőhelyettese vezeti, de Szombathy Pál már nem az Index vezérigazgatója – derül ki az ATV hétfő esti műsorából.

2020. július 27. 22:51
null

Az Index.hu szerkesztőségét jelenleg a portál három főszerkesztőhelyettese vezeti – derült ki az ATV Egyenes beszéd c. másorából, melynek hétfő esti vendége Bodolai László, az Index.hu Zrt. igazgatósági elnöke volt. A műsorban nem csupán a szerkesztőség, de a portál vezetéséről is szó esett.

A vezérigazgató személyével kapcsolatban Bodolai László például elmondta, „Szombathy Pál elvállalta a vezérigazgatósági tisztséget, csak amikor bejelentettük csütörtökön, olyan ellenállással találkozott, hogy utána átgondolta, de még az igazgatóságnak a tagjaként dolgozik tovább”.

„Ezek szerint nem vezérigazgató mégsem” – kérdezte Bodolai Lászlót az ATV műsorvezetője. „Most az igazgatóság tagja papíron, és nem vezérighazgató, igen” – válaszolta a portál igazgatósági elnöke.

Címlapkép: atv.hu/videok

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2020. július 28. 16:11
Most akkor mi lesz? AKKOR MOST A KÁRMELITA KOLOSTORTÓL MENNEK HÁTTAL, VISSZAFELÉ AZ INDEX ELÉ?...
Mich
2020. július 28. 16:02
Az index helyzete valóban hasonlít a Népszabadságéhoz: ők is eladták magukat egy/több tőkésnek, aztán csodálkoznak, hogy azok nem akarnak akármekkora veszteséget lenyelni, sőt nyereséget akarnak... A túl nagy és túlfizetett szerkesztőség közben ragaszkodik az előjogaihoz (amihez egy állítólagos "függetlenség" is tartozik...)!
Mich
2020. július 28. 15:54
Hát ebből nem derült ki semmi abból, amit a Fletó-Fegyőr-társaság ordibál... ...bár az ATV-s pali bedobta az összes koholt vádat... A hirdetés-értékesítő vállalat pedig nyilván jobban függ indextől, mint az index tőlük.
Senye Péter
2020. július 28. 14:46
Nálunk boldogabb országokban csak kormányválságok vannak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!