A külügyminisztériumnál akciózott a Momentum

2020. augusztus 27. 11:36

„Lady MRD” feliratot fújtak a parkolóba, illetve egy „jachtparkoló” táblát is kihelyeztek.

2020. augusztus 27. 11:36
null

Ahogy korábban mi is megírtuk, az Átlátszó fotósa nyaralása alatt készített fényképeket Szijjártó Péterről, amin a külügyminiszter családja körében látható egy jachton az Adrián. A jachttal, a nyaralás részleteivel és finanszírozásával kapcsolatoban később a miniszter elmondta: szerinte a családi vakáció a magánélet része.

Az ügy kapcsán éjjel a Momentum TizenX nevű ifjúsági szervezetének tagjai „Lady MRD” feliratot fújtak a Külgazdasági és Külügyminisztérium előtti parkolóba és egy „jachtparkoló” táblát is raktak mellé.

A párt a közösségi oldalán is megosztotta az éjszakai akciójának eredményét, melyhez azt írták: „a Momentum Mozgalom és a Momentum TizenX aktivistái tegnap este segítettek Szijjártó »jachtozós« Péternek, hogy mindig találjon magának parkolóhelyet a Külügyminisztérium előtt!

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matematikus
2020. augusztus 28. 21:02
"A luxuskormányzás helyett valóban az emberek számára fontos döntéseket hozó, a puritán elveket szem előtt tartó plebejuskormányzásra van szükség." /Szijjártó Péter, 2006/ Eközben heti 60 millió forint a Szijjártó-féle jacht bérleti díja. Szijjártó Péter vagyonbevallása szerint az éves jövedelme nettó 16 millió forint.
ujujuj
2020. augusztus 28. 08:11
Hogy ezek a momentumosok milyen vicces fiúk! Így már biztos a szarkoalícióra (powered by gyurcsány) fogok szavazni.
Öregfa..
2020. augusztus 27. 23:21
Buzi parkoló mikor lesz?
tevevanegypupu
2020. augusztus 27. 23:16
Szerintem Fekete-Győrék látogatása Macronnál legalább annyiba került mint Szíjjártó jachtos nyaralása..Szijjártó nagyon jó külügyminiszter..Fekete-Győrék meg az égadta világon semmi hasznot nem hoztak, de nagyon sokat vittek, nagyon nagy károkat okozva Magyarországnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!