Máté Péter-díjat kapott az Ismerős Arcok

2020. augusztus 18. 21:12

A díjátadóra a Pesti Vigadóban került sor.

2020. augusztus 18. 21:12
null

Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere és Fekete Péter, az Emmi kulturális államtitkára átadta a március 15. alkalmából odaítélt művészeti díjakat kedden a Pesti Vigadóban.

Máté Péter-díjat kapott kiemelkedő könnyűzenei, dzsesszzenei előadó-művészeti tevékenység elismeréseként Csuka Mónika énekes-zeneszerző, Gayer Ferenc jazz-bőgő előadóművész, zenekarvezető, a Magyar Művészeti Akadémia nem akadémikus tagja; Máté Péter megosztott díjat adományozott a miniszter az Ismerős Arcok zenekar tagjai, Galambos Nándor basszusgitáros, Kovacsik Tamás dobos, ütőhangszeres, Leczó Szilveszter billentyűs, Nyerges Attila énekes, szövegíró, Práder Vili gitáros, énekes, dalszerző, Tánczos István szaxofonos, énekes részére.

(MTI)

Nyitókép: MTI Fotó: Kovács Attila

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kr0n0s
2020. augusztus 19. 13:25
Igazán megérdemelnének már egy Korda György díjat is!
Sulammit
2020. augusztus 19. 10:56
Megérdemelten!
zsellér péter
2020. augusztus 19. 10:31
köszönet az Ismerős Arcoknak 15 évig úgy zenéltek , hogy a médiából számüzve voltak. Talán csak a Pannon Rádióban ment az első lemezről pár szám Voltam olyan koncerten 2007 táján , ahol 15 ember volt , Siófokon , de becsülettel végignyomták. 2010 ig ök tartották a lelket az emberben, Mellesleg nagy érdemük, hogy úgy csinálnak " nemzeti zenét" , hogy nem lehet öket ebbe a kategoriába beszorítani, mert az élet minden kérdésével foglaljkoznak, a haza ügye mellett Persze érződik rajtuk, hogy Hobo-Edda-Cseh Tamás zenén nőttek fel, nagyjából ezt a vonalat viszik tovább zeneileg . Köszönöm Nekik , az sok emelkedett pillanatot, sokszor megkönnyezem a számaikat. JÓLELKŰ EMBEREK!!!!
BőröndÖdön
2020. augusztus 19. 09:54
Szegény Máté Péter...:(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!